Chrom 200 ug Complex

116,00 kr. inkl. moms

Terranovas Chromium Complex er chromium i kombination med friske frysetørrede urter og planter. Det øger optagelsen og effekten. Chromium bidrager til at bibeholde normale blodsukker. Det er ikke længere nødvendigt med højt doseret kosttilskud, når produktets sammensætning maksimerer effekten i kroppen.

Terranova laver kvalitetssikrede kosttilskud med de bedst mulige råvarer, og vores Chromium Complex er ingen undtagelse. Ligesom de øvrige produkter, er Terranovas chrom tilskud 100% fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Som kosttilskud er det i øvrigt yders velegnet til veganere, da der heller ikke er anvendt mælkeingredienser. De 50 kapsler med chrom kosttilskud er i øvrigt suppleret med rå kakao, brændenælde og græskarfrø m.m. for at sikre en optimal effekt. Scroll ned ad siden og læs mere om krom. Det har grundstof nummer 24, men en højere placering når det kommer til de mest essentielle mineraler for menneskekroppen.

Varenummer chromium-200-µg-complex Kategori

Beskrivelse

Chrom 200 ug Complex

Chromium 200 ug ComplexDosering: 1 kapsel

INDHOLD, 1 KAPSEL:

MAGNIFOOD COMPLEX600 mg
Stabiliseret Risklid375 mg
Græskarfrø [Cucurbita pepo]100 mg
Grøn byggræs [Hordeum vulgare] frysetørret50 mg
Rå kakao(knust) [Theobroma cacao]  25 mg
Brændenælde [Urtica dioica]25 mg
Chromium (picolinat)200 µg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

 

Hvad er chrom?

Hvad enten man bruger stavemåden med ’ch’ eller ’k’ så er der tale om samme grundstof. I modsætning til vitaminer, er der med mineralet krom ikke tale om et sammensat molekyle, men derimod et enkelt atom. Hvad angår menneskets behov for krom er det betegnet som et sporelement. Sporelementer er den type af mineraler, som er livsnødvendige for vores kroppe, men som vi kun behøver i meget små mængder, under 100 mg om dagen. Desuden er det vigtigt at nævne, at der findes to former for krom – krom III og krom IV. Mens krom III, der også kaldes picolinat, er livsnødvendigt, er den anden chrom form faktisk er giftig. 

Hvor findes krom i kosten?

Krom findes i mange forskellige fødevare – både de animalske og vegetabilske. Broccoli, appelsin, bønner, bananer og kartofler er blandt de bedste kilder til chrom. Der er også chrom i kød, nødder og æbler. Da det findes i mange lettilgængelige og almindelige fødevarer sikres de fleste mennesker et tilstrækkeligt niveau af mineralet gennem kosten.

Hvad er symptomerne på chrom-mangel?

Et underskud af krom i kroppen er et yderst sjældent fænomen. Det skyldes blandt andet at mangeltilstanden af krom er svær at opdage. Som regel opdages det hos personer, der i længere tid har fået tilført maden kunstigt, gennem f.eks. sonde eller drop.

Chrom kosttilskud fra Terranova

Krom tilskud fra Terranova kan være med til at sikre, at det daglige tilstrækkelige niveau på 20-30 milligram nås. Terranovas chrom kosttilskud er lavet uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Desuden er der heller ikke anvendt soja, gluten, gær, hvede, sukker eller mælkeingredienser. Da vores chrom tilskud er lavet med magnifood complex, er der desuden anvendte tørret grønt til at understøtte effekten. Græskarfrø, risklid, grøn byggræs, brændenælde og rå kakao udgør den kombination, der giver mineralet, krom, de bedste betingelser når det skal optages i kroppen.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...

  • Probiotic Complex er et kosttilskud med mælkesyrebakterier fra Terranova. Du kender det måske som probiotika.
    (window.wpmDataLayer = window.wpmDataLayer || {}).products = window.wpmDataLayer.products || {} window.wpmDataLayer.products[73261] = {"id":"73261","sku":"probiotic-complex","price":170,"brand":"","quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"73261","sku":"probiotic-complex","gpf":"woocommerce_gpf_73261","gla":"gla_73261"},"isVariable":false,"name":"Probiotic Complex","category":["Specialprodukter"],"isVariation":false}; window.wpmDataLayer.products[73261]['position'] = window.wpmDataLayer.position++

    Probiotic Complex

    170,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv