Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX  600 mg
Stabiliseret risklid 375 mg
Græskarfrø (Curcubita pepo) 100 mg
Grøn byggræs (Hordeum vulgare) 50 mg
Knuste kakaobønner (theobroma) 50 mg
Brændenældeblade (frisk frysetørret) (Urtica dioica) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 118 mg
Chromium (picolinat) 200 µg 500*

* fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI)

INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Stabiliseret risklidStabiliseret risklid har fået fjernet lipase-enzymet, som gør fedtstoffer harske, så det holder sig friskt i lang tid. SRB indeholder forskellige kulhydrater, fibre, zink (som er afgørende for chroms funktion i kroppen) og mange andre mikronæringsstoffer, der er nødvendige for sukkerstofskiftet, såsom magnesium, vitamin B1, B2 og B3. Stabiliseret risklid kan hjælpe med at kontrollere sukkerbalancen.

Græskarfrø – Græskarkerner indeholder betydelige mængder zink og magnesium, som understøtter chroms funktion.

Grøn byggræs – Ud over byggryn, der indeholder chrom, indeholder det også adskillige mikronæringsstoffer som magnesium og zink. Bygfrøspulver indeholder masser af sundt bladgrønt, det vil sige klorofyl, samt masser af sunde fibre, der understøtter en sund tarmfunktion.

Knuste kakaobønner Rå kakao indeholder chrom og betydelige mængder magnesium, som arbejder sammen med chrom. Kakao indeholder også vitaminerne B1, B2 og B3, som er nødvendige, når kroppen producerer energi fra sukker.

Brændenældeblade – Nælde svarer i kalorier til en kartoffel og indeholder mange mineraler som jern, kalium, calcium og magnesium. Den har også silicium og masser af C-vitamin. Den indeholder en række flere phytonutrients end mange bær eller spinat.

Læs mere:

Chrom findes naturligt i frugter, fuldkornsprodukter, grøntsager og krydderier og findes i jorden. Finlands jord er kendt for at være fattig på chrom, hvilket kan føre til for lidt indtag af chrom. Forarbejdning reducerer også indeholdet af chrom i fødevarer. Chrom deltager i omdannelsen af ​​kulhydrater, proteiner og fedtstoffer til energi og i at afbalancere blodsukkeret. Det er et så vigtigt sporstof, f.eks. i vægtstyring.