Dosering, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 275 mg
Fennikelfrø 75 mg
Ingefærrod (frisk frysetørret) 50 mg
Burdockrod (frisk frysetørret) 50 mg
Stabiliseret risklid  50 mg
Kardemommefrøpulver 25 mg
Artiskokblade (frisk frysetørret) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 95 mg
DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 80 mg
Protease (A. oryzae) 14690 HUT 27.6 mg
Amylase (A. oryzae) 2545 DU 16.9 mg
Laktase (A. oryzae) 727 ALU 7.3 mg
Glukoamylase (A. niger) 6.5 AGU 7.3 mg
Alfagalaktosidas (A. niger) 109 GaIU 7.3 mg
Protease (A. niger) 36 SAPU 6.8 mg
Invertase (S. cerevisiae) 291 SU 3.3 mg
Lipase (C. rugosa) 349 FIP 1.9 mg
Glukoamulase (R. oryzae) 0.72 AGU 1.1 mg
Lipase (A. niger) 7.27 FIP 0.15 mg
Lipase (R. oryzae) 7.27 FIP 0.15 mg
FOS (frukto-oligosackarider) 35 mg
Lærketræarabinogalaktan 25 mg
PROBIOTIC COMPLEX 13-26 mg
Lactobacillus plantarum (Rosell-1012) 333 millioner CFU*
Lactobasillus casei (Rosell-215) 267 millioner CFU*
Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11) 233 millioner CFU*
Lactobacillus acidophilus/helveticus (Rosell 52) 167 millioner CFU*
Bifidobacterium lactis (BB-12) 167 millioner CFU*

*Tidspunkt for fremstilling

INDEHOLDER IKKE FYLDSTOFFER, KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1-2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Fennikel – Bruges over hele verden til at støtte fordøjelsen. Fennikelfrø kan forebygge flatulens og kramper i fordøjelseskanalen, og understøtter også nyrernes rensende funktion.

Ingefær – Ingefærrod understøtter fordøjelsen og kan desuden have lindrende egenskaber for mave- og tarmslimhinden. Ingefær kan også lindre køresyge. Derudover støtter det blodcirkulationen, immuniteten og luftvejenes velvære.

Burdockrod -burdockrod er en af de mest værdifulde planter for sine præbiotiske egenskaber. Plantens rod indeholder en betydelig mængde frycto-oligosaccharider (FOS), hvilket gør den meget anvendelig i produkter, der indeholder mælkesyrebakterier. En af de vigtigste komponenter i burrerod er inulin.

Stabiliseret risklid (SRL)SRL indeholder både uopløselige og opløselige fibre, der understøtter tarmens generelle velvære. Fructo-oligosacchariderne (FOS) indeholdt i SRL øger væksten af ​​gode bakterier i tarmene. Fructo-oligosaccharider er ufordøjelige kulhydratfibre, som gavnlige tarmbakterier kan bruge som vækstmedium.

KardemommeDe skarpe og aromatiske kardemommefrø virker på samme måde som fennikel. Kardemomme har været brugt i tusinder af år som en fordøjelsesurt. Kardemomme understøtter også nyrernes og nervesystemets velvære.

ArtiskokArtiskok understøtter strømmen af ​​fordøjelsesvæsker og udrensning af kroppen. Det indeholder også ingredienser, der positivt påvirker leverens velvære.

Læs mere:

Stabiliseret risklid indeholder både opløselige og uopløselige fibre, som øger aktiviteten af ​​mælkesyrebakterier og andre gode bakterier og opretholder en sund tarmfunktion. Produktet er en nem og bekvem måde at tage sig af fordøjelse og tarm på i det daglige eller fx ved udlandsrejser og i forbindelse med tunge måltider. Effekten forstærkes af Magnifood plantekombinationen, som omfatter præbiotiske urter og planter.

De prisvindende Terranova Digestive Enzymes med probiotika er en bekvem kombination af Terranovas populære Digestive Enzymes Complex- og Probiotic Complex