Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 200 mg 
Stabiliseret risklid 100 mg
Rødbedesaft- og blad (frisk frysetørret) (Beta vulgaris) 50 mg
Grønkål (frisk frysetørret) (Brassica oleracea var acephala) 25 mg
Spinat (frisk frysetørret) (Spinacia oleracea) 25 mg
FOS (fructo-oligosaccharider) 100 mg
Kapselskal
(hydroxypropylmethylcellulose)
75 mg
Microflora blend
Lactobacilius rhamnosus (Rosell-11) 500 mio*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 mio*
Bifidobacterium lactis (CHR-Hansen BB-12) 500 mio*

* Mængde på fremstillingstidspunktet.

Kan indeholde spor af soja.

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Mælkesyrebakteriepræparat til børn i alderen 4-12 år.

Dosering: 1 kapsel dagligt med et måltid. Hvis barnet ikke er i stand til at sluge kapslen, kan den også åbnes og blandes med juice, yoghurt eller en anden drik. Opbevares uåbnet ved stuetemperatur og efter åbning i køleskab.


Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Grønkål – Grønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter (sulforaphane og indol-3-carbinol).

Spinat – Spinat er en fremragende kilde til carotenoider (især lutein og xaxanthin). Det indeholder også vitaminer K og C, folat og jern.

Rødbeder – Rødbeder indeholder flere mineraler, såsom calcium, kalium, magnesium, kobber, jern, zink og natrium. Det giver også E-, C-, A- og B-vitaminer. Derudover er rødbede en god kilde til folat og det røde pigment betalain.

Stabiliseret risklid (SRL) SRL er rig på vitamin E og dets derivater såsom tocopheroler og tocotrienoler og også B-vitaminer, fibre, essentielle fedtsyrer, sporstoffer og mere end 100 forskellige antioxidanter såsom alfa-liponsyre, coenzym Q10, carotenoider og SOD-enzym.

Green Child Microflora er lavet til små grøntsagskapsler, hvilket gør det nemmere at synke. Hvis barnet ikke er i stand til at sluge kapslen, kan de nemt åbnes og tømmes i juice, smoothie eller yoghurt. Undgå at tilføje til varm mad eller drikke.

Green Child Microflora indeholder ikke fyldstoffer, bindemidler, farvestoffer, smagsstoffer, sødestoffer eller konserveringsmidler. Produktet er også velegnet til veganere og vegetarer.