Næringsindhold, 2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg
Mælkebøtterod (økologisk, frisk frysetørret) 200 mg
Gurkemejerod (økologisk, frisk frysetørret) 150 mg
Artiskokblade (frisk frysetørret) 125 mg
Schisandrabær 100 mg
Havtornbær og -blad (frisk frysetørret) 50 mg
Grønt te 50 mg
Grønkål (økologisk, frysetørret) 50 mg
Korngræspulver 50 mg
Stabiliseret risklid 50 mg
Vegetabilsk kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 236 mg
C-vitamin (calsium magnesiumascorbat) 150 mg, 188*
L-cystein 75 mg
Alfa-liponsyre 20 mg
Taurin 20 mg
Lærketræ arabinogalactan 5.5 mg
Selen (selenomethonin) 25 µg, 45*

INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE. ANBEFALES IKKE TIL GRAVIDE.

Daglig dosis: 2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Mælkebøtterod Mælkebøtteblade er en fremragende kilde til B-vitaminer og kalium, jern, calcium og magnesium. Mælkebøtte støtter f.eks. fordøjelse og urinvejsfunktion.

Gurkemejerod – Gurkemejerod indeholder kraftige curcuminoider. Gurkemejerod hjælper med at beskytte leddene. Roden har også en masse fordøjelses- og leverstøttende egenskaber.

Artiskokblad Artiskokblad understøtter en sund galdestrøm. Forbindelser i artiskokblade kan også hjælpe med at understøtte lever sundheden.

Citronvinbær – Citronvin eller Schisandra er en adaptogen plante, der understøtter fysisk og mental restitution og udholdenhed.

Havtorn bær og blade Havtorn fordøjelseskanalens aktivitet og stofskifte. Den deltager også i kroppens naturlige modstand og hjælper mod tør hud.

Grønne teblade Catechiner er de vigtigste polyphenolaktive stoffer i grøn te. Antioxidanterne i grøn te understøtter beskyttelsen af ​​celler mod skadelige iltradikaler. Grøn te hjælper med at forhindre fedtoxidation og stofskifte samt blodsukkerbalance og hjælper dermed også med vægtkontrol.

Grønkål Grønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter (sulforaphane og indol-3-carbinol).

Boghvedepulver Boghvede er rig på klorofyl. Det hjælper med at beskytte væv og celler mod oxidativt stress, da det også indeholder flere effektive antioxidantenzymer. Bygkorn er rig på sunde fibre, der understøtter en sund tarmfunktion. Den indeholder magnesium, calcium, næsten alle B-gruppe vitaminer og beta-caroten. Byg giver også masser af andre vigtige næringsstoffer, såsom K-vitamin, bor, zink og C-vitamin.

Stabiliseret risklid (SRL) SRL indeholder mere end 100 forskellige sundhedsvigtige ingredienser, herunder tocotrienoler, tocopheroler, alfa-liponsyre (som kan reaktivere vitamin C og E), ubiquinon og adskillige carotenoider. Små mængder af superoxiddismutaseenzym (SOD) og katalase er også blevet fundet i risklid.

Læs mere:

Magnifood Complex urte-plante kombinationen indeholder ingredienser, der er gunstige for leverfunktionen, såsom mælkebøtterod, gurkemeje, artiskok, havtorn, bygklid og stabiliseret risklid.

Godkendte sundhedsanprisninger for C-vitamin:

 

 • fremmer immunsystemets normale funktion under og efter hård træning
 • fremmer normal kollagendannelse til normal funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, tænder og hud
 • fremmer normalt energistofskifte
 • fremmer nervesystemets normale funktion
 • fremme normale psykologiske funktioner
 • fremmer immunsystemets normale funktion
 • fremmer beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress
 • hjælper med at reducere træthed og udmattelse
 • fremmer tilbagevenden af ​​E-vitamin til sin reducerede form
 • øger jernoptagelsen

Godkendte sundhedspåstande for selen:

 • fremmer normal sæddannelse
 • fremmer håret til at forblive normalt
 • bidrager til at holde neglene normale
 • fremmer immunsystemets normale funktion
 • fremmer den normale funktion af skjoldbruskkirtlen
 • fremmer beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress