Næringsindhold, 2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 550 mg
Stabiliseret risklid 200 mg
Havtornbær og -blad (frisk frysetørrede) 100 mg
Acaibær (frisk frysetørret) 100 mg
Acerolakirsebær 100 mg
Hyben 50 mg
Kapsel (Hydroxypropylmethylcellulose) 118 mg
C-vitamin (calcium, magnesium og kalium ascorbat) 500 mg, 626*
Lærketræ 11 mg
Alfa-liponsyre 1 mg

* fra referenceværdien for dagligt indtag

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1-2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Stabiliseret risklid (SRB) – Stabiliseret risklid indeholder over 100 forskellige antioxidanter. Disse omfatter for eksempel antioxidations-tocotrienoler, tocopheroler og alfa-liponsyre, som genbruger oxideret C-vitamin.

Havtornbær og -blad Havtornbær er gode kilder til C-vitamin og flavonoider (plantepigmenter). Bær er også gode kilder til E-vitamin, som er kendt for at genbruge C-vitamin i kroppen. Både havtornbær og blade indeholder masser af antioxidanter, der supplerer aktiviteten af ​​C-vitamin.

Acerola-bærAcerola er kendt for at være en af ​​de bedste kilder til C-vitamin – acerolajuice indeholder 30 gange mere C-vitamin end appelsinjuice. Denne caribiske frugt indeholder betydelige mængder polyfenoler og er rig på carotenoider.

Acai-bær – Som havtorn er acaibær rige på en række antioxidanter, der komplementerer virkningerne af C-vitamin. Disse omfatter især flavonoider som anthocyaniner og E-vitamin. E-vitamin kan genbruge oxideret C-vitamin.

Hyben – Hyben, der indeholder 100 gange mere C-vitamin end en appelsin, er en af ​​naturens bedste kilder til C-vitamin. Rosenbær indeholder også vitamin C-supplerende antioxidant polyphenoler, såsom anthocyaniner og proanthocyanidiner, og flere carotenoider.

Læs mere:

Magnifood Complex indeholder mange bær, der indeholder C-vitamin og dets hjælpestoffer, såsom hyben, acaibær og acerolabær. Alfa-liponsyre og E-vitaminet i stabiliseret risklid er i stand til at genbruge det brugte C-vitamin til dets aktive form.

Godkendte sundhedsanprisninger for C-vitamin:
  • fremmer immunsystemets normale funktion under og efter hård træning
  • fremmer normal kollagendannelse til normal funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, tænder og hud
  • fremmer normalt energistofskifte
  • fremmer nervesystemets normale funktion
  • fremme normale psykologiske funktioner
  • fremmer immunsystemets normale funktion
  • fremmer beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress
  • hjælper med at reducere træthed og udmattelse
  • fremmer tilbagevenden af ​​E-vitamin til sin reducerede form
  • øger jernoptagelsen