Næringsindhold, 1 kapsel:

phytoFRESH COMPLEX 625 mg
Reishi-svamp (frisk frysetørret) 125 mg
Cordyceps-svamp (frisk frysetørret) 125 mg
Maitake-svamp (frisk frysetørret) 100 mg
Siitake-svamp (frisk frysetørret) 100 mg
Chaga-svamp (frisk frysetørret) 100 mg
Royal Sun Agaricus -sieni (Agaracus blazei) (økologisk, frisk frysetørret) 50 mg
Ingefærrod (økologisk, frisk frysetørret) 25 mg
Kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)  

INGEN FYLDSTOFFER, KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1-4 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Reishi-svamp Reishi-svamp (Ganoderma lucidum) er en af ​​de ældste svampe, der bruges til medicinske formål i traditionel kinesisk medicin. I dag er Reishi en af ​​de mest undersøgte svampe i hele verden. Det bidrager til opretholdelsen af ​​naturlig immunitet, hjælper med at sænke kolesterolniveauet og understøtter også blodcirkulationen.

Cordyceps-svampCordyceps-svamp eller kinesisk parasit (Cordyceps sinensis) kan bruges på grund af dens adaptogene egenskaber til at understøtte hele kroppens velvære.

Maitake-svamp  Maitake (Grifola frondosa) indeholder sundhedsvigtige beta-glucaner og polysaccharider, der kan have sundhedsunderstøttende effekter. Selvom disse beta-glucaner også findes i andre svampe og planter, er beta-glucanerne fra mælkesvampe blevet undersøgt mest hidtil.

Shiitake-svamp De potentielle terapeutiske virkninger af shiitakesvampen (Lentinula edodes) er blevet tilskrevet lentinan, en gruppe polysaccharider, der findes i den. Shiitake er også en af ​​de bedste kilder til L-ergothionein. Eritadeinet i svampen er også blevet undersøgt for mulige virkninger på sundheden.

Ingefærrod – Ingefærrod (Zingiber officinale) understøtter fordøjelsen og kan også have beroligende egenskaber for slimhinden i maven og tarmene. Ingefær kan også hjælpe med at lindre køresyge. Derudover understøtter det blodcirkulationen, immuniteten og luftvejenes velvære.

Læs mere:

Produktets svampe dyrkes i økologisk tapiokapulver. Svampe indeholder f.eks. gavnlige beta-glucaner. Frisk frysetørring har holdt svampenes værdifulde næringsstoffer og aktive stoffer intakte. Ingefær forbedrer udnyttelsen og absorptionen af ​​svampens nyttige biokemiske forbindelser i kroppen.

Relaterede produkter