Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 600 mg
Stabiliseret Risklid 300 mg
Korianderblad (Coriandrum sativum) ** 75 mg
Shiitake Svamp (Lentinula edodes) ** 75 mg
Græskarkerner (Cucurbita pepo)  75 mg
Spirulinapulver (Spirulina platensis) 75 mg
Kapselskal (hydroxypropylcellulose) 
 118

mg

D3-vitamin (cholecalcifirol) 50 µg, 1000*

* Referanceværdi (% RI)

** frisk frysetørret

INDEHOLDER IKKE FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Stabiliseret risklid (SRB) – Stabiliseret risklid indeholder adskillige gavnlige forbindelser såsom beta-glucaner, tocotrienoler, phytosteroler, vitaminer, sporstoffer, carotenoider, ubiquinon, alpha lipoinsyre og mange andre forbindelser.

Græskarkerner – Græskarkerner er en af de bedste kilder til naturligt zink og kobber. Zink kan hurtigt blive en mangel under langvarig psykologisk stress. Græskarkerner er også rige på næringsstoffer, der understøtter B-vitaminer, såsom magnesium og jern.

Shiitake – De fleste af de terapeutiske virkninger af shiitake-svampen har været forbundet med lentinan, en gruppe polysaccharider, der findes i den. Shiitake er også en af de bedste kilder til L-ergotionin, som er en stærk antioxidant.

Koriander – Koriander er rig på bladgrøntsager eller klorofyl, vitaminer og sporstoffer.

Spirulina – Spirulina alger er en af naturens rigeste kilder til plantepigmenter (klorofyl, carotenoider, phycocyanin). Den indeholder letfordøjelige proteiner (mere end 55%), vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og kraftige antioxidanter såsom superoxiddismutase (SOD).

Læs  mere:

Produktets Magnifood Complex plantekombination forbedrer absorptionen og udnyttelsen af D-vitamin i kroppen. Produktet indeholder bl.a. korianderblad, græskarkerner, shiitakesvampe og spirulina

Godkendte sundhedsanprisninger for D-vitamin:
  • fremmer normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor 
  • fremmer et normalt calciumniveau i blodet
  • bidrager til at holde knoglerne normale
  • fremmer vedligeholdelsen af ​​normal muskelfunktion
  • bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale tænder
  • fremmer immunsystemets normale funktion
  • deltager i celledelingsprocessen