Vitamin E 134mg Complex

142,00 kr. inkl. moms

Vitamin E 134mg complex er et kosttilskud fyldt med det livsvigtige e vitamin. Vitamintilskuddet er af højeste kvalitet, og her akkompagneres e vitamin af en helt speciel blanding af tørrede bær og frugter, der optimerer effekten. Desuden er der hverken anvendt tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i produktet.

E vitamin er med til at beskytte kroppen mod sine egne affaldsprodukter. Som en del af vores helt almindelige iltforbrænding og energiforbrug, opstår frie radikaler, der kan skade kroppens celler. Vitamin e er det vigtigste antioxidant når det kommer til at neutralisere disse potentielt skadelige stoffer.

Det er altså utrolig vigtigt at vores kroppe har et passende niveau af vitamin e, for at opretholde et stærkt forsvar mod disse stoffer. Terranova har med dette produkt udviklet et unikt vitamintilskud, der sikrer dig mod iltforbrændingens affaldsstoffer – og dermed kan du ånde lettet op og trække vejret.

Køb e vitamin her eller hos en af vores forhandlere.

Varenummer vitamin-e-134-mg Kategori

Beskrivelse

Vitamin E 134mg Complex

Vitamin E 134 mg ComplexDosering: 1 kapsel

INDHOLD, 1 KAPSEL:

MAGNIFOOD COMPLEX475 mg
Stabiliseret Risklid250 mg
Spirulina [Spirulina platensis]50 mg
Acaibær pulver – frisk frysetørret50 mg
Havtornbær & blad –  frisk frysetørret 25 mg
E-vitamin134 mg
Lærkebarktræ2,75 mg
Alfaliponsyre5,0 mg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

 

Hvad er E-vitamin?

E-vitamin er en antioxidant, der er en vigtig brik i kroppens immunforsvar. E-vitamin er kendetegnet ved at være fedtopløseligt, og derfor lagres det i længere tid, i modsætning til de vandopløselige stoffer, der udskilles med urinen. Vitaminet findes i otte forskellige udgaver. For mennesket er alfa-tokoferol det vigtigste af de otte stoffer.

 

Hvad er E-vitamin godt for?

Vitamin e har den vigtige rolle at fungere som antioxidant. Som antioxidant forhindrer e vitamin de skadelige frie radikaler i at blive ophobet i kroppen. De frie radikaler er kemisk ustabile molekyler, der forsøger at indgå i relationer med andre stoffer for at opnå stabilitet. Faren ved radikalerne kan være celleforandringer og andre skadelige virkninger. Hvis de frie radikaler får lov til at udbrede sig, kan det f.eks. føre til hjerte-karsygdomme, kræft og sukkersygdomme.

De frie radikaler dannes ved almindelig iltforbrænding, men intensiveres især ved cigaretrygning, alkoholindtag, stress og fed kost. Og netop derfor er e vitamin vigtigt – fordi det som antioxidant fungerer neutraliserende overfor de skadelige frie radikaler.

E vitamin hjælper også med transporten af fedt rundt i kroppen. Det skyldes at vitaminet virker beskyttende over for lipo-proteiner, der altså transporterer fedtet. Blandt andet transporteres kolesterol fra leveren og ud i resten af kroppen. E vitamin neutraliserer de frie radikaler, der ellers ville kunne forhindre denne transport.

 

E vitamin til huden

Udover fordelene for vores kroppes indre, kan vores største organ, huden, også nyde godt af e vitamin. E vitamin kan bidrage til forebyggelsen af ældning af huden. Derudover kan vitaminet også være et værn mod solskader, da UV-lys i nogen grad absorberes af e vitamin.

Hvilke fødevarer indeholder E vitamin?

Tommelfingerreglen er at e vitamin findes i fødevarer, der er meget fedtholdige. Det drejer sig især om planteolier, nødder, fede mælkeprodukter, frø og kerner. Avokado, fisk og peanuts indeholder også e vitamin. Derudover kan der også være mindre mængder af vitamin e i grøntsager, frugter og bær. Vitamin E nedbrydes når det udsættes for oxygen, lys eller varme. Derfor får du mindre e vitamin, hvis du varmebehandler fødevarerne i stedet for at indtage dem ubearbejdet og råt. Effekten af f.eks. ristede mandler er derfor mindre end den ubearbejdet udgave, hvad angår vitamin e.

 

Hvem oplever typisk e vitamin mangel?

Det er sjældent at sunde og raske personer kommer i underskud af e vitamin. Som tidligere nævnt skyldes det, at e vitamin er fedtopløseligt, og derfor lagres i kroppen. Fedtdepoterne og organerne er de typiske opbevaringssteder for vitamin E.

Symptomer på E vitamin mangel

Muskeltræthed er ét af de mest almindelige symptomer på e vitamin mangel. Gangbesvær, balance- og synsforstyrrelser, er også nogle af de hyppige tegn på, at din krop kan være i underskud af e vitamin.

 

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den daglige anbefalede dosis e vitamin er 10 milligram for mænd og 8 mg for kvinder. Meget store mængder (400 mg pr. dag) kan være farligt, da det kan forhindre k-vitamin i at gøre sit arbejde med at få blodet til at koagulere. Da Terranovas kosttilskud indeholder 134mg er det vigtigt, at man ikke overdoserer. Medmindre kosttilskuddet er ordineret, bør det daglige indtage ikke være mere end én vitamin E kapsel.

 

Vitamin E kapsler fra Terranova

Terranovas kapsler indeholder 50 stk. 134mg e vitamin. Derudover er vitaminet blandt andet assistereret af risklid, pulver af acaibær, tørret havtornbær og -blad, for at sikre en optimal virkning. Ydermere indeholder kosttilskuddet også lærkebarktræ, spirulina og alfaliponsyre. Denne særlige blanding er lavet ud fra Magnifood Complex-metoden for at sørge for at næringsstofferne faktisk hjælper din krop. E vitamin kapsler fra Terranova er lavet uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Derudover er der ikke spor af hvede, gluten, gær, soja, sukker eller mælkeingredienser. Derfor er kosttilskuddet især velegnet til vegetarer og veganere.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...

  • Zink 15 mg complex er et zink tilskud fra Terranova, der er vegansk og kemifrit.
    (window.wpmDataLayer = window.wpmDataLayer || {}).products = window.wpmDataLayer.products || {} window.wpmDataLayer.products[73285] = {"id":"73285","sku":"zink-15-mg","price":96,"brand":"","quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"73285","sku":"zink-15-mg","gpf":"woocommerce_gpf_73285","gla":"gla_73285"},"isVariable":false,"name":"Zink tilskud - Zink 15 mg Complex","category":["Mineraler"],"isVariation":false}; window.wpmDataLayer.products[73285]['position'] = window.wpmDataLayer.position++