Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg
Grønkål (frisk frysetørret) 150 mg
Persilleblad (frisk frysetørret) 100 mg
Spinat (frisk frysetørret) 100 mg
Korianderblad (frisk frysetørret) 50 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 118 mg
MCT-pulver (middellange fedtsyrer) 50 mg
K2-vitamin (MenaQ7®, kikært) 100 µg, 133*

* fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI)

INGEN FYLDSTOFFER,  KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Grønkål – Grønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter (sulforaphane og indol-3-carbinol).

Persille – Persille er en meget god kilde til B-vitaminer. Det indeholder også en lang række hjælpestoffer, som er nødvendige i omsætningen af ​​B-vitaminer, såsom kalium, magnesium, C-vitamin og jern. Disse er nødvendige sammen med vitamin B12 i dannelsen af ​​hæmoglobin og som hjælpestoffer til nervesystemet og energiomsætningen.  Den indeholder også meget klorofyl, altså bladgrønt.

SpinatSpinat er en fremragende kilde til carotenoider (især lutein og xaxanthin). Det indeholder også vitaminer K og C, folat og jern.

Koriander – Koriander indeholder meget klorofyl, vitaminer og sporstoffer. Koriander understøtter fordøjelsen og appetitten.

Godkendte sundhedsanprisninger for vitamin K:
  • fremmer normal blodkoagulation
  • bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler