Jerntilskud fra Terranova

Jerntilskud 20 mg

96DKK inkl. moms

Jern er et essentielt sporstof for mennesker. Jern fremmer den normale funktion af immunsystemet, kognitive funktioner og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Især kan kvinder oplever en latent jernmangel. Ligeledes kan vegetarer og veganere have brug for ekstra jern.

Terranova Easy Iron har modtaget usædvanligt positive tilbagemeldinger fra mange tilfredse brugere. Jern er skånsom for maven, idet den findes i den let-optagelige form, bisglycinat, som ikke forårsager forstoppelse.

Easy Iron indeholder betydelige mængder af C-vitamin, som er nødvendig for jernoptagelsen. Den indeholder vitamin E-derivater og samtidig beskytter den oxidationen af jern og klorofyl (klorofyl komponenter), som hjælper i dannelsen af jern i de røde blodlegemer.


SKU easy-iron-20-mg Category


Share

Easy Iron 20 mg


50 kaps.

Dosering: 1 kapsel

INDHOLD, 1 KAPSEL:

MAGNIFOOD COMPLEX275 mg
Hyben [Rosa canina] 100 mg
Stabiliseret Risklid100 mg
Grøn Byggræs [Hordeum vulgare]50 mg
Acaibær [Euterpe oleracea] frisk frysetørret 25 mg
Jern (som ferrobisglycinat) – ikke-obstiperende20 mg

Hvad bruger man jern til?

Jernets vigtigste rolle er at sørge for at transportere ilten rundt i kroppen, hvilket gør det vitalt. Derudover bruger kroppen også jern i enzymer, som bruges i stofskiftet og i de hvide blodlegemer.

 

Hvorfor tage jerntilskud?

Faktisk lider næsten hver tredje kvinde (i den fødedygtige alder) af jernmangel. Mangel på jern kan reducere ens energiniveau og give hovedpine.

Desuden har børn, bloddonorer, personer uden variation i kosten og gravide også ofte behov for jerntilskud som følge af jernmangel. Det afhænger nemlig af en række forskellige faktorer såsom den specifikke mad der spises, samt sammensætningen af maden. Desuden er det ofte kun en lille andel af den jern der spises, som ren faktisk optages i kroppen. Derfor kan det være svært at få tilstrækkeligt jern igennem kosten.

Jern i mad kommer eksempelvis fra kød, men mest af alt fra kornprodukter. Særligt jernholdigt kød er eksempelvis lever, hvorimod broccoli er blandt de mest jernholdige grøntsagsprodukter. For nemmere at optage jernen kan du med fordel tage c vitamin samtidigt med at du indtager jernen, eksempelvis frugt. Men netop fordi det er svært at optage jern i mad kan det ofte være en god ide med jerntilskud.

 

Hvad er typiske jernmangel symptomer?

De typiske symptomer på jernmangel er at man bliver træt, får hovedpine, hjertebanken og åndenød.

Lider man af mangel på jern over en længere periode vil jerndepoterne i leveren, milten og knoglemarven efterhånden blive tømt og det kan efterfølgende forårsage blodmangel. Derfor er det vigtigt løbende at sikre man får den rette mængde jern, hvis ikke gennem kosten, så gennem jerntilskud.

 

Skal jeg tage jerntilskud når jeg er gravid?

En stor andel af kvinder udvikler, i løbet af graviditeten, jernmangel, og det anbefales at gravide tager 40-50 mg. jerntilskud dagligt fra de er i 10. uge. Jerntilskud kan med fordel indtages sammen med måltider der indeholder meget vitamin c.

Er du i tvivl om hvilke vitaminer du har brug for som gravid? Så har vi skrevet om hvilke vitaminer, du som gravid skal være opmærksomme på her, og hvordan du bedst får dem her. Du kan også prøve Terranovas multivitamin til gravide, Prenatal Multivitamin, der er specielt udviklet til gravide og ammende.

 

Hvorfor vælge jerntilskud fra Terranova?

Terranovas kosttilskud er planteafledt og derfor 100% veganske, fremfor at være baseret på animalske produkter. Jernkapsler fra Terranovas er altså det oplagte jerntilskud til veganere og vegetarer, men selvfølgelig også til alle andre der lider af jernmangel eller har brug for et forebyggende jerntilskud.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Du vil måske også synes om…