Milk Thistle ( Marietidsel )

168,00 kr. inkl. moms

Vores marietidsel tilskud, Milk Thistle 500 mg, kommer i vegetabilske HPMC-kapsler, som indeholder frø fra marietidsel (Silybum marianum). Disse frø er frisk frysetørrede for at fastholde friskheden i frøene. Vi anvender nemlig en proces der hedder Magnifood, hvor vores råvarer fryses ned lige efter høsten. Denne frysetørring har nemlig en evne til at fastholde planternes enzymer i modsætning til flere andre tørringsmetoder. Det giver dig et bedre kosttilskud.

Marietidsel indeholder desuden favonoidet og silymarin, der bidrager til opretholdelsen af en normal leverfunktion. 

Når du tager 1 kapsel Terranova Milk Thistle giver det dig ca. 15-25 mg silymarin.

Dosering: 1 kapsel

Indhold, 1 kapsel:

Varenummer milk-thistle-marietidsel Kategori

Beskrivelse

Milk Thistle ( Marietidsel )

Milk Thistle (Marietidsel), frisk frysetørret.Dosering: 1 kapsel

Indhold, 1 kapsel:

Milk Thistle frø (Marietidsel) [Silybum marianum] frisk frysetørret500 mg
Giver typisk: 15-25 mg silymarin

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Marietidsel eller Milk Thistle

Marietidsel, på engelsk kaldet Milk thistle, er en plante, der vokser i den danske natur. Med sine purpurrøde midte omkranset af takkede grønne blade, er der tale om noget så sjældent som en smuk tidsel. Her på siden kan du læse om marietidslens virkninger.

 

Hvad er Marietidsel?

Milk thistle er på dansk blevet til Marietidsel. Begge varianter indikerer en oprindelse fra en bibelsk myte. Fortællingen går på, at Jomfru Maria i forskrækkelse spildte mælk på tidslen mens hun var ved at amme jesusbarnet.

Marietidslens positive indflydelse på menneskeligt helbred skyldes dog ikke denne myte, men i stedet dens frø. Plantens frø indeholder fed olie, kulhydrater, bitter- og garvestoffer samt biogen amin. Marietidslens virkning kommer dog især fra dens indhold af silymarin.

 

Hvorfor tage Marietidsel?

Ved at indtage marietidsel kan du især forbedre din levers sundhedstilstand. Leverens fornemmeste opgave er at opretholde kroppens balance ved at filtrere blodet og nedbryde affaldsstoffer. Derudover producerer leveren galde, holder blodsukkeret i ave og producerer kønshormoner. Med andre ord er leveren et utrolig vigtigt organ for kroppen, og derfor er der mange gode grunde til at give den de bedste arbejdsbetingelser.

Det aktive stof, silymarin, fra marietidsel, er kendt for at have en positiv virkning på leverens evne til at afgifte. Når leveren skal udskille affaldsstoffer, gøres det ved at nedbryde stofferne så de enten bliver vand- eller fedtopløselige og kan føres ud af kroppen via nyrerne og tarmene. Marietidsel er kendetegnet ved at kunne forbedre leverens evne til begge de to udskillelsesfaser.

Marietidslens bivirkninger er få. Men ved for stort et indtag kan kosttilskuddet give kvalme og urolig mave. Terranova har gjort det nemt at dosere – produktet Milk Thislte med marietidsel kapsler gør, at det er svært at overdosere forbruget.

Marietidsel kosttilskud

Køb Milk Thistle fra Terranova og få et marietidsel kosttilskud, der er uden tilsætningsstoffer og er vegansk.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...

  • Probiotic Complex er et kosttilskud med mælkesyrebakterier fra Terranova. Du kender det måske som probiotika.

    Probiotic Complex

    170,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
  • Fordøjelsesenzymer fra Terranova. 100% vegansk fordøjelsesenzym.

    Fordøjelsesenzymer

    157,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv