Filosofi


Terranovas kosttilskud er rene, naturlige og fuldstændig fri for fyldstoffer. Synergi mellem næringsstoffer er blevet udnyttet i designet af produkterne. Vores produkter er desuden 100% veganske og plantebaserede, så de passer til de fleste.

Vores produktdesign er baseret på følgende principper:


 • Alle produkter er 100% uden tilsætningsstoffer
 • 100 % veganske produkter - vi bruger kun plantebaserede ingredienser
 • Terranova har udviklet to banebrydende metoder til at sikre friskheden og funktionaliteten af sine produkter: Magnifood Complex forbedrer interaktionen mellem din krop og næringsstoffer, og PhytoFRESH frisk frysetørring sikrer næringsrigdommen og fordelene ved planter til din krop.

Terranova kosttilskud absorberes mere effektivt og styrker din krop, hvilket forbedrer udnyttelsen af ​​næringsstoffer fra celleniveau. Læs mere om vores produktdesign på denne side.

terranova logo

Synergi mellem krop og natur


For at understøtte et energisk og langt liv har vi brug for de rigtige vitaminer og mineraler. Ofte kan optagelsen og udnyttelsen af ​​ingredienserne i kosttilskud i kroppen dog være utilstrækkelig. Derfor fremhæves ingrediensernes synergi og bioidentitet med kroppen stærkt i Terranovas produktdesign – vi vil gerne lave kosttilskud, der virker i samarbejde med din krop.

For at vitaminer, sporstoffer og plantenæringsstoffer skal virke så effektivt som muligt, skal kroppen nå en omfattende synergistisk tilstand, hvor delenes effekt er større end summen af ​​delene: 1+1=3!

Terranovas multivitaminer er et godt eksempel på synergi, når det er bedst!

Magnifood Complex


Hos Terranova har vi udviklet en metode, der øger synergien i din krop og sikrer, at de kosttilskud, du tager, virker for dig og i den del af din krop, hvor der er brug for det.

Der er op til 25.000 forskellige hjælpestoffer i grøntsager, urter, bær og frugter, der kan forbedre funktionen af ​​vitaminer, sporstoffer og phytonutrients i kroppen. Derfor indeholder Terranova kosttilskud den synergistiske Magnifood plante-urt kombination, designet separat til hvert produkt, afhængig af produktets øvrige egenskaber.

Magnifoods ingredienser er kombineret på en måde, der forbedrer kroppens eget biokemiske miljø, hvilket maksimerer fordelen af ​​de vitaminer, sporstoffer og andre næringsstoffer, som produktet indeholder. En stor del af de planter, der bruges i Magnifood, er friske frysetørrede.

Sådan fungerer Magnifood:

 • den biologiske absorption af de øvrige ingredienser i produktet forbedres
 • Virkningen af ingredienserne forbedres takket være hjælpestoffer, der virker synergistisk
 • ernæringsmæssige fordele og effekten af produktet forbedres
 • beskytter andre næringsstoffer i produktet mod oxidation og forbedrer produktets holdbarhed

PhytoFRESH


De fleste af de urter og phytonutrient-rige fødevarer, vi bruger, er friske frysetørrede. På den måde har vi været i stand til at bevare en biokemisk struktur i den tørrede plante, som minder meget om strukturen i den oprindelige friske plante, men er i en meget mere kompakt form på grund af dens mangel på væske. Terranovas friske frysetørrede planter er derfor en koncentreret form af den originale friske plante.

Frisk frysetørring med flydende nitrogen ved en temperatur på -196°C bevarer skånsomt plantens biokemiske struktur, næringsstoffer og enzymaktivitet. I modsætning hertil kan de metoder, der almindeligvis anvendes til tørring af planter og urter, såsom luft-, ovn- og spraytørring, ødelægge de vigtige forbindelser, de indeholder, og ændre den delikate biokemiske balancetilstand.

Fordele ved frisk frysetørring:

 • Den biokemiske struktur af en frisk plante og dens enzymatiske aktivitet forbliver uberørt
 • aktivitetsreduktionen i de fleste andre tørringsprocesser, og hæmning af enzymatiske og biokemiske ændringer, der ændrer den biokemiske ligevægtstilstand
 • Holdbarheden af planteingredienser forlænges sammenlignet med andre tørringsmetoder
 • producerer meget opløselige og kompakte partikler. Dette vil gøre det lettere for planten ved absorption af næringsstoffer og andre forbindelser.

Rene, økologiske og etisk producerede råvarer


Planterne, urterne og bærrene i Terranovas produkter er enten økologiske eller produceret efter etiske og økologiske principper. De fleste af planterne og krydderurterne kommer fra et certificeret økologisk landbrug. Produkterne er uden tilsætningsstoffer og indeholder hverken fyldstoffer eller bindemidler.

Den økologiske gård, som Terranova bruger, ligger i staten Oregon i USA, omgivet af urskov, kløften ved Sandy River og Mount Hood, langt fra forurening. I dyrkningen dyrkes planter i et kemikaliefrit miljø og indsamles på et tidspunkt, hvor deres bioaktivitet er på sit højeste. Højt uddannede og erfarne arbejdere indsamler omhyggeligt planter fra områder, der ikke er blevet behandlet med pesticider eller plantebeskyttelsesmidler. Hele produktionskæden arbejder efter principperne om bæredygtig udvikling – uden at bringe plantearterne i fare og uden at forstyrre balancen i økosystemet.

Tjek vores udvalg