Vores Filosofi

Terranovas kosttilskud er baseret på naturens bedste ingredienser og 100% fri for tilsætningsstoffer.

Vores filosofi

Hvis vi skal sætte ét ord på Terranova, er det renhed. Alle vores produkter er 100 % fri for tilsætningsstoffer, bindemidler, fyldstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer.

Terranova er 100 % vegansk og baseret på naturens allerbedste råvarer. Det er ikke mindst relevant i en tid, hvor mange danskere spiser mindre kød og undgår produkter, der stammer fra dyr.

Filosofien bag Terranovas produkter bygger på disse ting:

Du kan læse mere om de særlige fordele ved netop disse to metoder lidt længere nede på siden.

Her får du først en kort forklaring på, hvorfor produkterne styrker din krop i at optage nærringsstofferne, så dine celler fungerer optimalt.

Sætter skub i synergien mellem næringstoffer og kroppen

Som mennesker har vi brug for de rigtige vitaminer og mineraler for at leve et godt, langt og energisk liv. Men vi kan ikke bare regne med, at de gavnlige stoffer bliver optaget i vores krop, når vi fx tager et kosttilskud. Det afhænger nemlig af den synergi og biokemi, der eksisterer mellem kroppen og de pågældende næringsstoffer.

Magnifood complex

Terranova har udviklet en metode, som sætter skub i synergien og sikrer, at næringsstofferne arbejder for DIG på de områder, hvor DIN krop har mest brug for det.

Metoden hedder Magnifood Complex. Magnifood er betegnelsen for en lang række naturlige råvarer som fx havtorn, acaibær og acerola. Du kender dem måske som superfood? Betydningen er den samme. Det er disse naturlige ingredienser, som gør din krop klar til at optage de vitaminer og mineraler, som produktet indeholder.

PhytoFRESH

En anden unik metode i fremstillingen af vores produkter er PhytoFRESH. Det er en særlig metode til at frysetørre planter og urter, så de bevarer deres gode egenskaber mest muligt. Forskning viser, at frysetørringen bevarer plantens potens, dens biokemiske integritet og dens enzymatiske aktivitet. Når planterne frysetørres, trækker man alt vandet ud, så man opnår en langt mere koncentreret version af den oprindelige friske plante.

Rene og kemifri råvarer

De fleste af vores råvarer dyrkes i et frodigt område ved Sandy River Canyon og Mount Hood ved bjerget i Oregon, USA, fjernt fra alt forurening. Planterne bliver derfor dyrket i et fuldstændig kemifrit miljø uden pesticider eller plantebeskyttelsesmidler. Hele produktionskæden opererer på en bæredygtig måde – uden at bringe floraen i fare og forrykke balancen i økosystemet.