Magnesium tilskud 100 mg, 50 kapsler

Magnesium fungerer i kroppen som et Coenzym, og er essentielt for mange kropsfunktioner. Sammen med calcium bidrager det til stærke ben, og til en normal muskelfunktion. Det mindsker også træthed og udmattelse. Terranova’s kosttilskud er formuleret med friske frysetørrede urter, til bedre synergetisk optagelse.

Varenummer magnesium-100-mg Kategori

Beskrivelse

Magnesium tilskud 100 mg, 50 kapsler

Magnesium 100 mgDosering: 2 kapsler

INDHOLD, 2 KAPSLER:

MAGNIFOOD COMPLEX550 mg
Stabiliseret Risklid200 mg
Grøn Havrefrø [Avena Sativa] frisk frysetørret150mg
Brændenælde blad [Urtica Dioica] frisk frysetørret100 mg
Græskar frø[Cucurbita Pepo]100 mg
Magnesium (bisglycinate)200 mg
Pyridoxal 5-Phosphate (P5P)1 mg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Hvad er magnesium?

Det et er mineral, og en af de vigtigste i kroppen. Det bidrager med flere forskellige ting, og er eksempelvis en del af omkring 300 forskellige kemiske enzymprocesser i menneskets krop. Det er en stor del af menneskets krop, som indeholder 20-30 gr. magnesium, og cirka 50 procent af disse er i knoglerne. Samtidig har det en vigtig funktion for kroppens stofskifte og bidrager til at holde dette i balance.

Hvordan får jeg magnesium?

Det findes i mange forskellige fødevarer. Det gælder alt fra kød, til grøntsager og korn. Men selvom det findes i mange fødevare, kan et magnesium tilskud være et fint supplement, men det bør naturligvis ikke erstatte en sund og varieret kost. Du kan eksempelvis overveje Terranovas.

Årsager til mangel?

Er kroppen i underskud, kan det skyldes, mangel på mad eller et for stort forbrug af alkohol. Begge er med til at nedsætte og forstyrre magnesiumoptagelsen. Endnu en grund til mangel opleves også ved indtagelsen af for meget kaffe. Det skyldes at koffein skyller flere mineraler ud, og derfor skaber et underskud. Vil du vide mere, så har Ernæringsterapeut, Anne van der Merwede, skrevet en god artikel her.

Symptomer på mangel

Symptomer og tegn på magnesium mangel er øget træthed i både hovedet og musklerne, nedsat appetit samt små rystelser og kramper i kroppen. Forstoppelse er et anden tegn, hvorimod diarré kan være et symptom på det modsatte – altså at kroppen har for meget. Det er dog værd at bemærke, at der sjældent forekommer for højt et indhold af dette mineral i kroppen.
Opleves en øget træthed eller forstoppelse, så kan et magnesium tilskud ofte afhjælpe problemet. Du kan købe det øverst på siden.

Læs også om d vitamin mangel her

Magnesium tilskud fra Terranova

Hvis du køber magnesium tilskud fra Terranova får du et kosttilskud lavet på naturlige ingredienser. Faktisk indeholder ingen af Terranova’s kosttilskud hverken tilsætningsstoffer, sødemidler, konserveringsmidler, bindemidler eller fyldestoffer. Du får altså et tilskud af højeste kvalitet.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...