Velkommen til fremtidens kosttilskud

Terranovas historie


Grundlæggeren af Terranova, Stephen Terrass, mødte en økologisk landmand, som havde stor indflydelse på ham, og som inspirerede Terranova til at starte. Stephens vision var at skabe en kosttilskudslinje, der ikke ville indeholde noget ekstra og kun tilbyde det bedste fra naturen.

Stephen Terrass

Stephen Terrass

Stephen Terrass grundlagde Terranovas kosttilskudslinje i 2008 i England. Han har tidligere arbejdet som teknisk direktør i en af ​​Europas største kosttilskudsvirksomheder. Stephen er bredt anerkendt som en af ​​Europas førende skikkelser inden for kosttilskud, ernæring og botanisk videnskab.
Mens han rejste i USA, mødte han en økologisk avler i Oregon ved navn Ed Alstat, som også brugte en unik frisk frysetørringsmetode til at bevare sine planter. Dette møde ændrede fuldstændig Stephens liv og retningen for hans karriere.Venskabet og samarbejdet mellem Stephen og Ed førte til grundlæggelsen af ​​Terranova i 2008. I dag har Terranova et udvalg af mere end 90 plantebaserede kosttilskud og opererer i mere end 30 lande.
Lær Terranova kosttilskud at kende