LIFE DRINK

Terranova-produkter har modtaget anerkendelse takket være deres indhold og funktionalitet i Danmark og andre steder i Europa, hvor de sælges i mere end 30 lande. Life Drink ernæringspulveret har vundet priser takket være dets innovation, omfattende næringsindhold og funktionalitet.

Terranovas unikke produktdesign, fremstillingsproces, PhytoFRESH og Magnifood Complex urtekombination garanterer, at vores kosttilskud har en meget høj næringsværdi og en høj koncentration af naturlige råvarer.

Lær produktet at kende

LIVING MULTIVITAMIN SPORT

Ny Living Multivitamin SPORTmultivitamin er blevet tildelt som det bedste sportsernæringstilskud i 2019 i England ved Natural Health Trade Summit. Det avancerede multivitamin indeholder en vitamin-mineral-plante-næringsstof kombination optimeret til motionister og atleter og er også unik på det danske marked.

Living Multivitamin SPORT indeholder mere vitamin B12, B-vitaminer, jern, magnesium, vitamin E og chrom end et almindeligt multivitamin for at understøtte ydeevne og restitution. Derudover er ubiquinon, alfa-liponsyre og astaxanthin, nyttige til udholdenhed og energiomsætning, blevet tilføjet til produktet.

Lær produktet at kende

 

FULL SPECTRUM MUSHROOM SYNERGY

Stjernen i vores udvalg af friske frysetørrede adaptogene svampe er Full Spectrum Mushroom Synergy, som indeholder seks økologiske svampe i praktisk kapselform. Svampene er blevet indsamlet fra deres forskellige vækststadier, så produktet har udnyttet de gavnlige forbindelser, der er specifikke for hvert vækststadium. Produktet er 100% fyldstoffrit. Mushroom Synergy blev kåret som det bedste nye sundhedsprodukt i Irland af Naturally Good Health magazine.

Lær produktet at kende

DIGESTIVE ENZYMES WITH PROBIOTICS

De innovative Terranova Digestive Enzymes with Probiotics kombinerer bekvemt fordøjelsesenzymer og tarmvenlige gode bakterier i samme kapsel. Planteenzymerne i produktet er stabile og arbejder i et bredt pH-område i hele fordøjelseskanalen og hjælper med fordøjelsen af ​​proteiner, fedtstoffer og kulhydrater. Derudover indeholder produktet fem forskellige terapeutisk effektive, nøje udvalgte og undersøgte stammer af mælkesyrebakterier eller probiotika.

Produktet er 100% fyldstoffrit. Fordøjelsesenzymer med probiotika blev tildelt i 2021 i Irland af magasinet Rude Health som det bedste kosttilskud, der understøtter tarmsundheden.

Lær produktet at kende