Silica 150 mg Complex

148,00 kr. inkl. moms

Terranovas Silica Complex giver 150 mg silicium (bambusskud ekstrakt [Bambusa Vulgaris]) pr kapsel og det en vigtig komponent for produktion af kollagen, og til hår, hud og negle. Bambus-ekstrakt er den bedste kilde til organisk Silica, og indeholder så meget som 70% Silica. Silica Complex indeholder også Magnifood Complex, som optimerer effekten og synergien.
Det er ikke længere nødvendigt med højt doseret kosttilskud, når produktets sammensætning maksimerer effekten i kroppen.

Ikke på lager

Varenummer silica-150-mg Kategori

Beskrivelse

Silica 150 mg Complex

Silica 150 mg ComplexDosering: 1 kapsel

INDHOLD, 1 KAPSEL:

MAGNIFOOD COMPLEX400 mg
Brændenældeblad [Urtica Dioica] frisk frysetørret100 mg
Hybenpulver [Rosa Canina]100 mg
Græskarfrø [Cucurbita pepo]100 mg
Padderokke[Equisetum arvense] frisk frysetørret 50 mg
Persilleblad [Petroselinum Cripum] frisk frysetørret 25 mg50 mg
Silica (Bambusskud ekstrakt [Bambusa Vulgaris]150 mg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Silica

Silica er et mineral, der består af to af de mest udbredte grundstoffer på Jordens skorpe – Silicum og Oxygen. På dansk kendes silica også som kisel. Den menneskelige krop bruger især silica i cellerne, hvor det sørger for at give bindevævet en passende spændstighed.

 

Hvad er silica?

Eftersom silicum fra jordens side findes overalt, anvendes det også i utrolig mange forskellige sammenhænge. Fødevarer, kosmetik, medicin og tandpasta er bare nogle eksempler. Derudover findes silicum især i sten. Endelig siger man, at menneskekroppen består af 7 % silicum.

Når det kommer til kosttilskud, udvindes silica piller især fra sporeplanten agerpadderok. Terranovas udgave er dog ekstraheret fra bambusskud, der er ekstra righoldig på silica.

 

Hvad er Silica (silicum) godt for?

Omend silicas virkning endnu ikke er endegyldigt videnskabeligt bevist, tyder meget på, at den kemiske forbindelse især kan hjælpe til vedligeholdelsen af fire processer i kroppen angående menneskelig sundhed og velvære.

Hvis man ønsker vitamin til hår og negle kan mineralet silica, som aktivstof hjælpe de vitaminer, der vedligeholder og styrker håret. Derudover kan bindevæv og knogler nyde godt af indtagelsen af kisel. Silicum kosttilskud kan også øge dannelsen af kollagen, der sørger for at holde din hud elastisk.

Når man skal besvare spørgsmålet: hvad silica er godt for? er der altså flere gode svar. Udover virkningerne skal det nævnes, at Silica kapsler fra Terranova er 100% vegansk og fri for tilsætningsstoffer.

Det er svært at overdosere silica kosttilskud, da det er vandopløseligt. Derfor kommer overflødigt kisel med ud af kroppen gennem urinen. Hvis du er gravid eller lider af en kronisk sygdom er det en god idé at rådføre dig hos din læge før du indtager silica.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...

  • Zink 15 mg complex er et zink tilskud fra Terranova, der er vegansk og kemifrit.