Næringsindhold, 1 kapsel:

Silica (Bambusskud-ekstrakt 200 mg) 150 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 118 mg
MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg
Hybenpulver 100 mg
Brændenældeblad (frisk frysetørret) 100 mg
Græskarfrø 100 mg
Padderokkeskud (frisk frysetørret) 50 mg
Persilleblad (frisk frysetørret) 50 mg

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Silicium Silicium er et naturligt forekommende mineral, der findes i jordskorpen, og som kan være gavnligt for hud, hår og negle.

Hyben  Med 100 gange mere C-vitamin end en appelsin er hyben en af ​​naturens bedste kilder til C-vitamin. Rosenbær indeholder også vitamin C-supplerende polyfenoler, såsom anthocyaniner og proanthocyanidiner, samt adskillige carotenoider.

Nældeblad – Nælde svarer i kalorier til en kartoffel og indeholder mange mineraler som jern, kalium, calcium og magnesium. Den har også silicium og masser af C-vitamin. Den indeholder en række flere phytonutrients end mange bær eller spinat.

Græskarfrø – Græskarkerner er en god kilde til zink, og de indeholder også kobber, som er en vigtig faktor i kampen mod oxidativt stress i kroppen. Balancen mellem kobber og zink er vigtig for kroppens velbefindende.

Bukkehorn – Bukkehornsspirer er rige på calcium og magnesium. Derudover indeholder de ingredienser, der er nødvendige for knoglesundhed, såsom silicium, C-vitamin og svovl.

Persille – Persille er en meget god kilde til B-vitaminer, især folinsyre. Det indeholder også et stort antal hjælpestoffer, der er nødvendige for funktion og omsætning af B-vitaminer (kalium, magnesium, C-vitamin og jern). 

Læs mere:

Hyben, nældeblade, græskarkerner, persille og marktidsel giver synergistisk støtte til silicium. Silicium giver nærende støtte, f.eks. til negle, hår, hud og tarmslimhinder.