Næringsindhold, 2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 600 mg
Spirulina 133,3 mg
Allergen: Grøn byggræs 100 mg
Stabiliseret risklid 67 mg
Havtornbær- og blad (frisk frysetørret) 33,3 mg
Acaibær (frisk frysetørret) 33,3 mg
Alfalfa (frisk frysetørret) 33,3 mg
Mælkebøtteblad (frisk frysetørret) 33,3 mg
Brændenældeblad (frisk frysetørret) 33,3 mg
Gurkemejerod (frisk frysetørret) 17 mg
Hvedegræsjuice (frisk frysetørret) 17 mg
Grøn te 17 mg
Brøndkarse frisk frysetørret) 17 mg
Grønkål (frisk frysetørret) 17 mg
Granatæblefrø 17 mg
Brombær  17 mg
Sorte hindbær (frisk frysetørret) 17 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose  236 mg
C-vitamin (calcium-magnesium-zinkaskorbat) 167 mg, 209*
Vitamin E (d-alfa tocopherol succinat) 67,3 mg, 561*
Calcium (carbonat, citrat, ascorbat) 33,3 mg
Magnesium (oxid, citrat, ascorbat) 17 mg
Vitamin B6 (pyridoksinhydrochlorid) 17 mg, 1191*
Vitamin B5 (calciumpantothenat) 17 mg, 278*
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 13,3 mg, 1212*
Vitamin B2 (riboflavin) 13,3 mg, 953*
Vitamin B3 (nikotinamid) 13,3 mg, 83*
Inositol 10 mg
Choline (bitartrat, TRAACS™**) 10 mg
Citrus bioflavonoider 10 mg
Zink (askorbat) 7 mg, 67*
Lærketræ arabinogalaktan 4 mg
Naturlig beta-caroten 3 mg
Alfa-liponsyre 1,33 mg
Mangan (bisglycinat, TRAACS™**) 1 mg, 50*
Jern (bisglycinat, TRAACS™**) 1 mg 7,3*
Kobber (gluconat) 0,83 mg, 83,3*
Bor (natriumborat) 0,7 mg 83*

 

Lutein 0,7 mg
Lycopen (tomat) 0,7 mg
Vitamin A (palmitat) 501 µg, 63*
Folat (calcium L-methylfolat) 133,3 µg, 67*
Jod (kaliumiodid) 100 µg, 67*
Biotin 67 µg, 133*
Krom (pikolinat) 33,3 µg, 83*
Selen (selenomethionin) 33,3 µg, 61*
Vitamin B12 (methylcobalamin) 33,3 µg, 1333*
Vitamin K2

(menaQ7)

7 µg 9*
Vitamin D3 (kolekalciferol) 3,3 µg, 67*

* fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI)

** TRAACS™-mærkede ingredienser er mavevenlige, aminosyrechelaterede og meget absorberbare mineraler i bisglycinatform.

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Spirulina – Spirulina er en af ​​naturens rigeste kilder til plantepigmenter (klorofyl, carotenoider, phycocyanin). Den indeholder mere end 55 % letfordøjelige proteiner, vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og kraftige antioxidanter såsom superoxiddismutase (SOD).

Bygbær – Bygbær er rig på klorofyl og carotenoidpigmenter, letfordøjelige proteiner (ca. 30%), fibre, vitaminer, sporstoffer og flere vigtige enzymer såsom SOD.

Stabiliseret risklid (SRL) – SRL er rig på vitamin E og dets derivater såsom tocopheroler og tocotrienoler og også B-vitaminer, fibre, essentielle fedtsyrer, sporstoffer og mere end 100 forskellige antioxidanter såsom alfa-liponsyre, coenzym Q10, carotenoider og SOD-enzym.

Havtornbær og -blade – Havtorn er en af ​​de bedste kilder til vitamin E. Derudover indeholder den masser af C-vitamin og forskellige vegetabilske pigmenter (flavonoider og carotenoider). Havtorn indeholder desuden en sjælden omega-7 fedtsyre, som blandt andet kan have gavnlige effekter på hudens velvære.

Acaibær – Acai’s ORAC-indeks (evnen til at fange frie iltradikaler) er betydeligt højere end for mange andre bær. Den indeholder masser af vitamin E, anthocyanin-flavonoider, coenzym Q10 og adskillige andre antioxidanter. Acaibær indeholder også store mængder fibre og fedtsyrer.

Alfalfa Alfalfa indeholder klorofyl og carotenoider, vitaminer (især K-vitamin), sporstoffer, fibre, protein, isoflavoner og steroler.

Mælkebøtteblad – Mælkebøtteblad er en af ​​de mest nærende planter i naturen. Den indeholder masser af vitaminer, sporstoffer, carotenoider og adskillige phytonutrients, der er gavnlige for sundheden.

Brændenældeblad – Nælde er en fremragende kilde til vitaminer og sporstoffer. Det indeholder især calcium, magnesium, bor og jern.

Gurkemejerod – Gurkemeje er rig på en række mikronæringsstoffer. Curcuminoiderne i gurkemeje har potentielle antioxidant- og antiinflammatoriske virkninger.

Hvedegræsjuice – Hvedegræs indeholder meget klorofyl, carotenoider, vitaminer og sporstoffer. Den indeholder en særlig stor mængde af kroppens naturlige antioxidantenzymer, såsom superoxiddismutase (SOD).

Grønt te Grøn te er kendt for at være rig på mangan, men grøn te er især kendt for at være rig på gavnlige polyfenoler.

Brøndkarse – Brøndkarse indeholder især carotenoider, flavonoider, glucosinolater (som omdannes til isothiocyanater), beta-caroten, C-vitamin, folinsyre, K-vitamin, calcium og jern.

GrønkålGrønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter.

Granatæblefrø – Frugten er særligt høj i antioxidantforbindelser som punicalaginer, anthocyanoider, catechiner og carotenoider med et særligt højt ORAC-indeks.

Brombær – Brombær har et særligt højt ORAC-indeks. Det indeholder masser af anthocyanin flavonoider og også vigtige carotenoider (xexanthin, lutein, beta-caroten og cryptoxanthin).

Sort hindbær – Sorte hindbærbær har et meget højt ORAC-indeks. De antioxidanter, flavonoider og carotenoider den indeholder, er særligt effektive. Bær er rige på lutein og alfa-caroten.

Læs mere:

Planlægger du en graviditet, er du allerede gravid eller ammer du? I så fald anbefaler vi Terranova Prenatal Multivitamin kosttilskud specielt designet til at understøtte graviditet.