Næringsindhold, 2 kapsler:
MAGNIFOOD COMPLEX | 600 mg |
Spirulina | 133,3 mg |
Allergen: Grøn byggræs | 100 mg |
Stabiliseret risklid | 67 mg |
Havtornbær- og blad (frisk frysetørret) | 33,3 mg |
Acaibær (frisk frysetørret) | 33,3 mg |
Alfalfa (frisk frysetørret) | 33,3 mg |
Mælkebøtteblad (frisk frysetørret) | 33,3 mg |
Brændenældeblad (frisk frysetørret) | 33,3 mg |
Gurkemejerod (frisk frysetørret) | 17 mg |
Hvedegræsjuice (frisk frysetørret) | 17 mg |
Grøn te | 17 mg |
Brøndkarse frisk frysetørret) | 17 mg |
Grønkål (frisk frysetørret) | 17 mg |
Granatæblefrø | 17 mg |
Brombær | 17 mg |
Sorte hindbær (frisk frysetørret) | 17 mg |
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose | 236 mg |
C-vitamin (calcium-magnesium-zinkaskorbat) | 167 mg, 209* |
Vitamin E (d-alfa tocopherol succinat) | 67,3 mg, 561* |
Calcium (carbonat, citrat, ascorbat) | 33,3 mg |
Magnesium (oxid, citrat, ascorbat) | 17 mg |
Vitamin B6 (pyridoksinhydrochlorid) | 17 mg, 1191* |
Vitamin B5 (calciumpantothenat) | 17 mg, 278* |
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) | 13,3 mg, 1212* |
Vitamin B2 (riboflavin) | 13,3 mg, 953* |
Vitamin B3 (nikotinamid) | 13,3 mg, 83* |
Inositol | 10 mg |
Choline (bitartrat, TRAACS™**) | 10 mg |
Citrus bioflavonoider | 10 mg |
Zink (askorbat) | 7 mg, 67* |
Lærketræ arabinogalaktan | 4 mg |
Naturlig beta-caroten | 3 mg |
Alfa-liponsyre | 1,33 mg |
Mangan (bisglycinat, TRAACS™**) | 1 mg, 50* |
Jern (bisglycinat, TRAACS™**) | 1 mg 7,3* |
Kobber (gluconat) | 0,83 mg, 83,3* |
Bor (natriumborat) | 0,7 mg 83*
|
Lutein | 0,7 mg |
Lycopen (tomat) | 0,7 mg |
Vitamin A (palmitat) | 501 µg, 63* |
Folat (calcium L-methylfolat) | 133,3 µg, 67* |
Jod (kaliumiodid) | 100 µg, 67* |
Biotin | 67 µg, 133* |
Krom (pikolinat) | 33,3 µg, 83* |
Selen (selenomethionin) | 33,3 µg, 61* |
Vitamin B12 (methylcobalamin) | 33,3 µg, 1333* |
Vitamin K2
(menaQ7) |
7 µg 9* |
Vitamin D3 (kolekalciferol) | 3,3 µg, 67* |
* fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI)
** TRAACS™-mærkede ingredienser er mavevenlige, aminosyrechelaterede og meget absorberbare mineraler i bisglycinatform.
INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.
Daglig dosis: 2 kapsler i forbindelse med et måltid.
Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.
Spirulina – Spirulina er en af naturens rigeste kilder til plantepigmenter (klorofyl, carotenoider, phycocyanin). Den indeholder mere end 55 % letfordøjelige proteiner, vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og kraftige antioxidanter såsom superoxiddismutase (SOD).
Bygbær – Bygbær er rig på klorofyl og carotenoidpigmenter, letfordøjelige proteiner (ca. 30%), fibre, vitaminer, sporstoffer og flere vigtige enzymer såsom SOD.
Stabiliseret risklid (SRL) – SRL er rig på vitamin E og dets derivater såsom tocopheroler og tocotrienoler og også B-vitaminer, fibre, essentielle fedtsyrer, sporstoffer og mere end 100 forskellige antioxidanter såsom alfa-liponsyre, coenzym Q10, carotenoider og SOD-enzym.
Havtornbær og -blade – Havtorn er en af de bedste kilder til vitamin E. Derudover indeholder den masser af C-vitamin og forskellige vegetabilske pigmenter (flavonoider og carotenoider). Havtorn indeholder desuden en sjælden omega-7 fedtsyre, som blandt andet kan have gavnlige effekter på hudens velvære.
Acaibær – Acai’s ORAC-indeks (evnen til at fange frie iltradikaler) er betydeligt højere end for mange andre bær. Den indeholder masser af vitamin E, anthocyanin-flavonoider, coenzym Q10 og adskillige andre antioxidanter. Acaibær indeholder også store mængder fibre og fedtsyrer.
Alfalfa – Alfalfa indeholder klorofyl og carotenoider, vitaminer (især K-vitamin), sporstoffer, fibre, protein, isoflavoner og steroler.
Mælkebøtteblad – Mælkebøtteblad er en af de mest nærende planter i naturen. Den indeholder masser af vitaminer, sporstoffer, carotenoider og adskillige phytonutrients, der er gavnlige for sundheden.
Brændenældeblad – Nælde er en fremragende kilde til vitaminer og sporstoffer. Det indeholder især calcium, magnesium, bor og jern.
Gurkemejerod – Gurkemeje er rig på en række mikronæringsstoffer. Curcuminoiderne i gurkemeje har potentielle antioxidant- og antiinflammatoriske virkninger.
Hvedegræsjuice – Hvedegræs indeholder meget klorofyl, carotenoider, vitaminer og sporstoffer. Den indeholder en særlig stor mængde af kroppens naturlige antioxidantenzymer, såsom superoxiddismutase (SOD).
Grønt te – Grøn te er kendt for at være rig på mangan, men grøn te er især kendt for at være rig på gavnlige polyfenoler.
Brøndkarse – Brøndkarse indeholder især carotenoider, flavonoider, glucosinolater (som omdannes til isothiocyanater), beta-caroten, C-vitamin, folinsyre, K-vitamin, calcium og jern.
Grønkål – Grønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter.
Granatæblefrø – Frugten er særligt høj i antioxidantforbindelser som punicalaginer, anthocyanoider, catechiner og carotenoider med et særligt højt ORAC-indeks.
Brombær – Brombær har et særligt højt ORAC-indeks. Det indeholder masser af anthocyanin flavonoider og også vigtige carotenoider (xexanthin, lutein, beta-caroten og cryptoxanthin).
Sort hindbær – Sorte hindbærbær har et meget højt ORAC-indeks. De antioxidanter, flavonoider og carotenoider den indeholder, er særligt effektive. Bær er rige på lutein og alfa-caroten.
Læs mere:
Planlægger du en graviditet, er du allerede gravid eller ammer du? I så fald anbefaler vi Terranova Prenatal Multivitamin –kosttilskud specielt designet til at understøtte graviditet.