Multivitamin – Living Multinutrient

191DKK inkl. moms

Terranova’s multivitamin, Multinutrient Living, er en høj-kvalitets supplement for dig, for hvem kun det bedste er godt nok. Vores multivitamin kosttilskud indeholder bl.a. vitaminer som B1 vitamin, B2 vitamin, C vitamin og D3 vitamin, men også alle de nødvendige sporstoffer og mineraler, såsom zink, selen, kobber, chrom, jern og magnesium i form af let absorberbare former.

Når du køber kosttilskud fra Terranova undgår du tilsætningsstoffer. Vores kosttilskud er nemlig fri for bindemidler, sødestoffer, tilsætningsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Samtidig er det et 100% vegansk multivitamin.

Magnifood (Superfood)
Terranova har udviklet en metode, som sætter skub i synergien, og sikrer, at næringsstofferne arbejder for dig på de områder, hvor din krop har mest brug for det. Metoden hedder Magnifood. Du kender dem måske som superfood. Betydningen er den samme. Det er disse naturlige ingredienser, som gør din krop klar til at optage de vitaminer og mineraler, som produktet indeholder.


Varenummer living-multinutrient Kategorier ,


Del med dem du holder af

Living Multinutrient Complex


50 og 100 kaps.

Dosering: 3 kapsler pr. dag

Indhold, 3 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 900mg
Spirulina [Spirulina platensis 200mg
Grøn Byggræs [Hordeum vulgare] 150mg
Stabiliseret Risklid 100mg
Havtornbær/blad [Hippophae rhamnoides] frisk frysetørret 50mg
Acaibær [Euterpe oleracea] frisk frysetørret 50mg
Alfalfablomst & blad [Medicago sativa] frisk frysetørret  50mg
Mælkebøtteblad [Taraxacum officinale] frisk frysetørret  50mg
Brændenældeblad [Urtica dioica] frisk frysetørret 50mg
Gurkemeje [Curcuma longa] frisk frysetørret  25mg
Hvedegræs saft [Triticum aestivum] frisk frysetørret 25mg
Grønt te [Camellia sinensis] 25mg
Brøndkarse [Nasturtium officinale] frisk frysetørret 25mg
Grønkål [Brassica oleracea var acephala] frisk frysetørret  25mg
Granatæblefrø [Punica granatum] 25mg
Brombær [Rubus fruticosus] frisk frysetørret 25mg
Sort hindbær [Rubus occidentalis] frisk frysetørret 25mg
Vitamin C (Ca, Mg, Zn ascorbat) 250mg
E-vitamin (d-alfa tocopherylpolyethylenglycol succinat 150iu 101mg
Calcium (carbonat, citrat, ascorbat) 50mg
Magnesium (som oxid, citrat, ascorbat) 25mg
Vitamin B6 (som pyridoxinhydrochlorid) 25mg
Vitamin B5 (som calciumpantothenat) 25mg
Vitamin B1 ((som thiamin mononitrat) 20mg
Vitamin B2 (riboflavin) 20mg
Vitamin B3 (niacinamid) 20mg
Inositol 15mg
Cholin (bitartrat)) 5 mg
Citrusbioflavenoider 15mg
Zink (askorbat)) 10mg
Lærketræ Arabinogalactan [Larix occidentalis 5,5mg
Alfa Liponsyre 2mg
Mangan (ferrobisglycinat) 1,5mg
Jern (ferrobisglycinat) 1,5mg
Kobber (gluconat) 1,25mg
Bor (natriumborat) 1mg
Lutein (som prep) 1mg
Lycopen (tomat prep) 1mg
Vitamin K (phytonadion) 10ug
A-vitamin (palminat) prep) 751µg
Heraf vitamin A fra naturlig beta-caroten 900ug/Vitamin A 650ug
Folinsyre (som prep) 200µg
Jod (kaliumiodid) 150µg
Biotin (som prep) 100µg
Krom (picolinate) 50µg
Selen (selenmethionin) 50µg
Vitamin B12 (cobalamin prep) 50µg
D3-vitamin (vegansk kilde- 200iu) 5µg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Hvad er multivitamin?

Navnet siger det næsten selv, men multivitamin er en kombination af forskellige vitaminer (og mineraler i Terranova’s tilfælde). Nogle indeholder også urter, planter og bær, hvilket også er tilfældet for Living Mulitinutrient. Multivitaminet er derfor en smart måde at supplere sin kost med forskellige vitaminer og mineraler.

Hvorfor tage multivitamin?

Nogle grupper er mere udsatte for at mangle vitaminer og mineraler end andre, og derfor afhænger mange ting af, om du har behov for multivitaminer som supplement til din kost (husk at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost).

Gravide:
Under graviditeten er den vordende mors behov for næringsstoffer ekstra stort, da det både er mor og foster, der skal have ernæring igennem moderens kost. Nogle af de vitaminer som gravide hyppigst kommer i underskud af, er folsyre, D vitamin, jern og kalk. Da det er mange forskellige vitaminer der anbefales til gravide, har vi samlet de fleste i en enkelt vitaminpille, Prenatal multivitamin, som er et multivitamin specielt til gravide, ammende og hende der planlægger at blive gravid.

Her kan du læse mere om vigtige vitaminer til gravide og ammende.

Børn:
Børn kan også have behov for ekstra vitaminer. Her har vi udviklet en serie af kosttilskud kun til børn. Green Child Living Multivitamin er et multivitamin til børn i alderen 4-12 år. Kosttilskuddet indeholder 13 forskellige vitaminer og 10 sporemner/mineraler. Læs mere om vores multivitamin til børn.

Ældre:
Det er ikke ualmindeligt at ældre mennesker har behov for ekstra tilskud – det gælder især calcium og D vitamin. Ældre mennesker herunder plejehjemsbeboere er også i højere grad i fare for at komme i underskud af D vitamin, da deres kost kan være ensformig og derfor sjældent består af tilstrækkelig D vitamin. Det kan desuden være begrænset, hvor meget ældre og specielt plejehjemsbeboere kommer udenfor og får sollys, som er en stor kilde til D vitamin. Begrænset kontakt med solen kan øge risikoen for mangel på D vitamin.

Bliv klogere på D vitamin mangel her.

Andre grupper kan også få behov for multivitaminer. Det gælder eksempelvis hvis ens daglige kost mangler variation og er dårlig, hvis den eksempelvis mangler vitaminer og mineraler. Personer med en dårlig fordøjelse kan også få et behov for ekstra vitaminer og mineraler, da de fleste af disse optages igennem fordøjelsen.

Hvad er anbefalingerne til vitaminer og mineraler?

Hos Sundhedsstyrelsen finder du de 10 kostråd, som altid er gode at følge. Det handler naturligvis om at spise sundt og varieret, men har du udfordringer med at følge de 10 kostråd, så kan et multivitamin kosttilskud være et godt supplement for dig.

Er du veganer eller vegetar er du særligt i risikogruppen for at mangle vitaminer og mineraler, som optages via animalske fødevarer. Bemærk at alle Terranova’s kosttilskud er 100% veganske. Derfor er Living Multinutrient også et 100 pct. vegansk kosttilskud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du vil måske også synes om…