Næringsindhold, 2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 236 mg
Fennikel frø (Foeniculum vulgare) 200 mg
Grøn byg græs (Hordeum vulgare) 200 mg
Stabiliseret risklid 200 mg
Ingefærrod (frisk frysetørret) (Zingiber officinale) 100 mg
Artiskokblad (frisk frysetørret) (Cynara scolymus) 100 mg
Kardemommefrøpulver (Elettaria cardamomum) 50 mg
Gul ensianrodpulver (Gentiana lutea) 50 mg
Protease (A. oryzae) 14690 HUT 55,2 mg
Amylase (A. oryzae) 2545 DU 33,8 mg
Laktase (A. oryzae) 727 ALU 14,6 mg
Glukoamylase (A. niger) 6.5 AGU 14,6 mg
Alfa-galaktosidase (A.niger) 109 GaIU 14,6 mg
Protease (A. niger) 36 SAPU 13,6 mg
Invertase (S. cerevisiae) 291 SU 6,6 mg
Lipase (C. rugosa) 349 FIP 3,8 mg
Glucoamylase (R. oryzae) 0.72 AGU 2,2 mg
Lipase (A. niger) 7.27 FIP 0,30 mg
Lipase (R. oryzae) 7.27 FIP 0,30 mg

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Fennikelfrø Bruges over hele verden til at støtte fordøjelsen. Fennikelfrø kan forebygge flatulens og kramper i fordøjelseskanalen, og det understøtter også nyrernes rensende funktion.

Korngræspulver – korngræspulver indeholder masser af sundt bladgrønt, dvs. klorofyl, samt en masse sunde fibre, der understøtter en sund tarmfunktion.

Stabiliseret risklid (SRL)SRL indeholder både uopløselige og opløselige fibre, der fremmer en sund tarmfunktion. Fructo-oligosacchariderne (FOS) indeholdt i SRL øger væksten af ​​gode bakterier i tarmene. Fructo-oligosaccharider er ufordøjelige kulhydratfibre, som gavnlige bakterier i tarmen kan bruge som vækstmedium. SRL indeholder masser af B-vitaminer.

Ingefærrod – Ingefærrod understøtter fordøjelsen og kan også have lindrende egenskaber for mave- og tarmslimhinden. Ingefær kan også hjælpe med at lindre køresyge. Derudover understøtter det blodcirkulationen, immuniteten og luftvejenes velvære.

Artiskokblad – Artiskok understøtter strømmen af ​​fordøjelsesvæsker og renser kroppen. Det indeholder også ingredienser, der positivt påvirker leverens velvære.

Kardemommefrø – skarpe og aromatiske, kardemommefrø virker på samme måde som fennikel. Kardemomme har været brugt i tusinder af år som en fordøjelsesurt. Kardemomme understøtter også nyrernes og nervesystemets velvære.

Gentiana rod – De bitre stoffer indeholdt i (Gentiana lutea) kan have fordøjelsesegenskaber. Det er også en urt, der øger kroppens vitalitet, energi og mentale årvågenhed.

Læs mere:

Vegetabilsk-urte-kombinationen af ​​Magnifood Complex styrker den fordøjelsesfremmende effekt af enzymer.