Næringsindhold, 1 kapsel:

PROBIOTIC COMPLEX 188 mg
Lactobacillus plantarum (Rosell-1012) 1 mrd
Lactobasillus casei (Rosell-215) 800 milj.
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 700 milj.
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milj.
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 500 milj.
MAGNIFOOD COMPLEX 125 mg
Burrerod (frisk frysetørret) (Arctium lappa) 75 mg
Rødbedesaft og -blad (frisk frysetørret) (Beta vulgaris)  25 mg
Stabiliseret risklid 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 118 mg
FOS (fructo-oligosaccharider) 100 mg
Lærketræ arabinogalactan 50 mg

INGEN FYLDMIDLER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

1 kapsel om dagen med et måltid.
Pligttekst: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn. Opbevares tørt og ikke for varmt og uden for små børns rækkevidde.

Isotakias rod – Isotakiainen er en af ​​de mest værdifulde planter for sine præbiotiske egenskaber. Plantens rod indeholder en betydelig mængde fructo-oligosaccharider (FOS), hvilket gør den meget anvendelig i produkter, der indeholder mælkesyrebakterier. En af de vigtigste komponenter i burrerod er inulin.

Rødbedejuice og -blad – Rødbede er en nærende rodfrugt, der er en god kilde til folat, jern og tarmvenlige fibre.

Stabiliseret risklid (SRL)SRL indeholder både uopløselige og opløselige fibre, der understøtter den generelle tarmsundhed. Fructo-oligosacchariderne (FOS) indeholdt i SRL øger væksten af ​​gode bakterier i tarmene. Fructo-oligosaccharider er ufordøjelige kulhydratfibre, som gavnlige bakterier i tarmen kan bruge som vækstmedium.

Læs mere:

Effekten af ​​produktet forstærkes af den unikke Magnifood Complex-kombination indeholdende planter og urter, som fungerer som præbiotikum for produktets mælkesyrebakterier, der hjælper dem med at binde sig og formere sig i tarmene.

Eksterne links:

5 måder at understøtte tarmens velvære