Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg
Stabiliseret risklid 350 mg
Acaibær (økologisk, frisk frysetørret) (Euterpe oleracea) 50 mg
Havtornbær og -blad (friske frysetørrede) (Hippophae rhamnoides) 50 mg
Artiskokblad (frisk frysetørret) (Cynara scolymus) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose)
 118 mg
CoQ10 (coenzyme Q10 – som ubiquinon) 30 mg
Lærketræ Arabinogalactan (Larix occidentalis) 5,5 mg

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.


Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Stabiliseret risklid – Risklid indeholder naturligt CoQ10, dvs. ubiquinon, og også tocopheroler og tocotrienoler, der tilhører gruppen af ​​E-vitaminer. Alfa-liponsyren indeholdt i SRL understøtter de gavnlige virkninger af coenzym Q10. Stabiliseret risklid indeholder også fedtsyrer, der hjælper fedtopløseligt ubiquinon med at blive absorberet.

Acaibær – Ligesom acaibær indeholder havtorn også CoQ10 og andre antioxidanter (vitamin C og E og adskillige flavonoider), der supplerer de sunde virkninger af coenzym Q10. Bærrene indeholder også fedtsyrer, der understøtter optagelsen af ​​coenzym Q10.

Havtorn – Ligesom Acaibær indeholder havtorn CoQ10 og andre antioxidanter (vitamin C og E og adskillige flavonoider), der supplerer de hjertesunde virkninger af coenzym Q10. Bærrene indeholder også fedtsyrer, der understøtter optagelsen af ​​coenzym Q10.

Artiskokblad – Artiskokblad understøtter en sund fordøjelsesvæskestrøm og hjælper med at understøtte leversundheden.

Læs mere:

De friske grøntsager og urter fra Magnifood Complex supplerer det faktiske ubiquinontilskud og fremmer optagelsen af ​​Terranova CoQ10 3o mg Complex-produktet.