Næringsindhold, 2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 1125 mg
Dong Quai (Angelica sihensis) 250 mg
Sojabønnespirer  200 mg
Stabiliseret risklid 100 mg
Bukkehornsfrøpulver 100 mg
Kudzo rodpulver 100 mg
Grønt havrefrø (frisk frysetørret) (Avena sativa) 100 mg
Rhodiola rod (Rhodiola rosea) (frisk frysetørret) 75 mg
Mælkebøtteblade (frisk frysetørret) (Taraxacum officinale 50 mg
Brøndkarse (frisk frysetørret) (Nasturtium officinale) 25 mg
Gurkemejerod (frisk frysetørret) (Curcuma longa) 25 mg
Alfalfablomst og -blad (frisk frysetørret) (Medicago sativa) 25 mg
Havtornbær og -blad (frisk frysetørret) (Hippophae rhamnoides) 22 mg
Lærkebarktræ (Larix occidentalis) 2,75 mg
Vegetabilsk kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose

INGEN FYLDSTOFFER, KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETAR OG VEGAN.

Bemærk! Grønt havrefrø kan indeholde meget små mængder gluten.

Daglig dosis: 2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Anbefales ikke til gravide. 

Dong Quai Dong Quai er en plante, der er højt anset i den østlige urtemedicinstradition for at opretholde feminin sundhed.

Sojaspirer – Sojaspirer indeholder høje koncentrationer af isoflavonerne genistein og daidsein, som er fytoøstrogener.

Stabiliseret risklid (SRL)Risklid indeholder høje koncentrationer af B-vitaminer, som er nødvendige til f.eks. SRL til hår og hud og hormonfunktion indeholder desuden mere end 100 kendte ingredienser, der kan virke antioxiderende og dermed også bidrage til f.eks. hudens sundhed.

Bukkehorn Bukkehornsfrø indeholder høje niveauer af phytoøstrogen isoflavoner, såvel som visse forbindelser med phytoprogesteron egenskaber. Bukkehorn understøtter mælkeproduktionen efter fødslen og reguleringen af menstruationscyklussen. Bukkehorn understøtter også blodsukker, immunitet og led.

Kudzu-rod – Kudzu er rig på fytoøstrogen-isoflavonerne puerarin, genistein og daidsein.

Havrefrø Avena sativa Havrefrø indeholder høje koncentrationer af B-vitaminer og mineraler, der er nødvendige for centralnervesystemets homeostase.

Hyben – Hyben kan have egenskaber, der understøtter en sund følelsesmæssig, mental og nervøs balance.

Mælkebætteblade og rødder Mælkebøtteblade er fremragende kilder til B-vitaminer og B-vitaminstøttende mineraler såsom kalium, jern, calcium og magnesium. 

Brøndkarse – Brøndkarse indeholder essentielle næringsstoffer (f.eks. calcium, jern, vitamin B6 og folat) samt nyttige svovlforbindelser.

Gurkemeje – Den normale funktion af leveren er vigtig for at afbalancere hormonelle ubalancer. Gurkemeje kan være en af ​​de mest potentielle urter til at understøtte leverfunktionen. Det understøtter også hudens velvære, fordøjelse og immunitet.

Havtornbær og blade Havtornbær indeholder de højeste koncentrationer af omega-7 fedtsyrer blandt kendte plantekilder. Derudover indeholder havtorn masser af vitamin C og E, som er vigtige for hele kroppens sundhed.

Alfalfa Alfalfa er rig på isoflavon-fytoøstrogener, samt magnesium, hvis mangel er meget almindelig ved overgangsalderen.

Læs mere:

Terranova Dong Quai & Sojaspirer indeholder Dong Quai, kaldet “kvindeginseng”, samt mange sikre og traditionelt populære planter, der indeholder fytoøstrogener og andre næringsstoffer, der understøtter kvindens velbefindende. Takket være produktdesignet er produktet afbalanceret, skånsomt, omfattende og effektivt.