Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Grønkål (frisk frysetørret) (Brassica Oleracea) 75 mg
Blåbærpulver (frisk frysetørret) (Vaccinium Myrtillus) 50 mg
Brøndkarse (frisk frysetørret) (Nasturtium Officinale) 50 mg
Havtornbær og -blad (frisk frysetørrede) (Hippophae Rhamnoides) 50 mg
Rosmarinblad (frisk frysetørret) (Rosmarinus Officinalis) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 95 mg
Lutein (morgenfrue) (Tagetes erecta) 20 mg
Alfa-liponsyre 15 mg
Lærkebarktræ arabinogalaktan (Larix occidentalis) 5,5 mg

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Grønkål – Grønkål er en god kilde til carotenoider og vigtige svovlholdige antioxidanter (sulforaphane og indol-3-carbinol).

BlåbærBlåbær indeholder meget C-vitamin og mangan. Brombær indeholder også betydelige mængder anthocyanosid flavonoider, som ifølge forskning har betydelige sundhedsmæssige fordele. Flavanoider, som giver blåbær deres karakteristiske mørkelilla farve, ser også ud til at have en vigtig rolle, f.eks. for blodcirkulationen og øjensundheden.

Brøndkarse – Brøndkarse indeholder masser af vitaminer, sporstoffer, carotenoider og flavonoider. Det er også en fremragende kilde til svovlholdige forbindelser (f.eks. glucosinolater). Brøndkarse indeholder også C-vitamin, folater, K-vitamin, calcium og jern.

Havtorn – Havtorn er en af ​​de bedste kilder til E-vitamin og dets derivater (tocopheroler og tocotrienoler). Derudover indeholder den masser af C-vitamin og forskellige vegetabilske pigmenter (flavonoider og carotenoider). Havtorn indeholder desuden en sjælden omega-7-fedtsyre, som har vist sig at have terapeutisk effekt på fx tør hud. Havtorn indeholder CoQ10 og andre antioxidanter. Bær indeholder også fedtsyrer, der understøtter optagelsen af ​​Q10. Både havtornbær og blade indeholder masser af antioxidanter, der supplerer aktiviteten af ​​C-vitamin. Havtorn kan have gavnlige effekter på hjerte og blodkar.

Rosmarin – Rosmarin understøtter fordøjelsen, naturlig modstand og vitalitet. Rosmarin indeholder terapeutiske flygtige forbindelser såvel som meget potente antioxidantforbindelser, der kan være gavnlige for hjertesundheden.

Læs mere:

Lutein er et af mange naturligt forekommende carotenoidpigmenter. Kroppen kan ikke producere lutein, så det skal fås fra mad. Lutein forekommer naturligt i macula i øjets nethinde, hvor det forhindrer oxidation. Makulaen er ansvarlig for øjets syn. Beskyttelse af øjnene mod UV-lys er en forudsætning for at opretholde et normalt syn. Luteins gule farve filtrerer også blåt lys ud af øjet, hvilket kan være med til at reducere f.eks. skadelige virkninger på øjnene fra tablets og telefoner.

Eksterne links:

Læs mere om virkningerne af lutein på øjnenes velvære