Næringsindhold, 1-2 kapsler:

MAGNIFOOD COMPLEX 325 mg 
Stabiliseret risklid 200 mg
Korianderblad (frisk frysetørret) 50 mg
Græskarkernepulver 50 mg
Spirulina 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 75 mg
D3-vitamin (vegan kolekalciferol) 10 ug, 100*

*fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI).

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Dosering: 1-2 kapsler dagligt med et måltid.
Pligttekst: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn. Opbevares tørt og ikke for varmt og uden for små børns rækkevidde.

Korianderblad – Koriander indeholder meget klorofyl, vitaminer og sporstoffer. Koriander understøtter fordøjelsen og appetitten.

Græskarkerne – Græskarkerner er en god kilde til zink, og de indeholder også kobber, som er en vigtig faktor for immunitet. Balancen mellem kobber og zink er vigtig for kroppens velbefindende. Græskarkerner indeholder også masser af sunde fedtsyrer.

Spirulina – Spirulina er en af ​​naturens rigeste kilder til plantepigmenter (klorofyl, carotenoider, phycocyanin). Den indeholder mere end 55 % letfordøjelige proteiner, vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og kraftige antioxidanter såsom superoxiddismutase (SOD).

Stabiliseret risklid (SRL) – D-vitamin præparat til børn i alderen 4-12 år. SRL er rig på vitamin E og dets derivater såsom tocopheroler og tocotrienoler og også B-vitaminer, fibre, essentielle fedtsyrer, sporstoffer og mere end 100 forskellige antioxidanter såsom alfa-liponsyre, coenzym Q10, carotenoider og SOD-enzym.

Læs mere:

Plantebaseret Magnifood Complex er inkluderet for at forbedre absorptionen, biotilgængeligheden og anvendeligheden af ​​vitamin D3.

Green Child Vitamin D3 laves til små vegetabilske kapsler, som er nemmere for barnet at sluge. Hvis barnet ikke kan sluge kapslerne, kan de nemt åbnes og blandes med juice, smoothies og yoghurt. Green Child Vitamin D3 indeholder ikke fyldstoffer, bindemidler, smøremidler, farvestoffer, smagsstoffer, sødemidler eller konserveringsmidler. Produktet er også velegnet til vegetarer og veganere.

Godkendte sundhedsanprisninger for D-vitamin:
  • fremmer normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor
  • fremmer et normalt calcium niveau i blodet
  • bidrager til at holde knoglerne normale
  • fremmer vedligeholdelsen af ​​normal muskelfunktion
  • bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale tænder
  • fremmer immunsystemets normale funktion
  • deltager i celledelingsprocessen