Green Child D3

88,00 kr. inkl. moms

Terranova’s nye børneserie (4-12 år) Green Child er af meget høj kvalitet, og er helt fri for tilsætningsstoffer. Studier understreger vigtigheden af indtag af ekstra D-vitaminer for børn, specielt i Norden, og det har motiveret udviklingen af Terranova’s Green Child Vitamin D3.
D-vitamin regulerer calcium og fosfor metabolisme og dermed bidrager til knogler, led, og vedligeholdelse af sunde tænder, og det er også nødvendigt for at opretholde en normal muskelfunktion. D-vitamin stimulerer immunforsvaret, og tager del i den normale funktion af spaltningen af celler. D-vitamin arbejder tæt sammen med kroppen af vitamin A, magnesium, zink, vitamin K og bor.
For børn der ikke kan sluge en kapsel, selvom denne er lille og tilpasset børn, så kan man let tømme kapslens indhold i en juice, smoothie eller yoghurt.

Varenummer green-child-d3 Kategorier ,

Beskrivelse

Green Child D3

Green Child D3Dosering: 1 kapsel 4-12 år

INDHOLD, 1 KAPSEL:

MAGNIFOOD COMPLEX325 mg
Stabiliseret Risklid200 mg
Koriander blade [Coriandum sativum] – frisk frysetørret 50 mg
Græskarfrø [Cucurbita pepo]50 mg
Spirulina [Spirulina platensis] 25 mg
Vitamin D3 cholecalciferol (vegansk)10 ug

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Du vil måske også synes om...

Du kunne også være interesseret i...

  • (window.wpmDataLayer = window.wpmDataLayer || {}).products = window.wpmDataLayer.products || {} window.wpmDataLayer.products[73231] = {"id":"73231","sku":"green-child-multi","price":122,"brand":"","quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"73231","sku":"green-child-multi","gpf":"woocommerce_gpf_73231","gla":"gla_73231"},"isVariable":false,"name":"Green Child Multi","category":["Kosttilskud til børn","Specialprodukter","Veganer vitaminer"],"isVariation":false}; window.wpmDataLayer.products[73231]['position'] = window.wpmDataLayer.position++

    Green Child Multi

    122,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv