Næringsindhold, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 350 mg
Stabiliseret risklid 175 mg
Persilleblad (frisk frysetørret) 50 mg
Mælkebøtteblad (frisk frysetørret) 50 mg
Rødbedesaft og -blad (frisk frysetørret) 25 mg
Ingefærrod (frisk frysetørret) 25 mg
Ensian rodpulver 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose) 95 mg
Vitamin B12 (methylcobalamin) 500 µg, 20000*

* fra referenceværdien for dagligt indtag (% RI)

INGEN FYLDSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MEJERIINGREDIENSER ELLER SUKKER. EGNET TIL VEGETARER OG VEGANERE.

Daglig dosis: 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevaring: Skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Stabiliseret risklid (SRB) Stabiliseret risklid indeholder betydelige mængder af B-vitaminer, forskellige B-vitaminmetabolitter og andre mikronæringsstoffer såsom zink og magnesium, der understøtter B-vitaminfunktion og/eller absorption og metabolisme. Risklid indeholder også næringsstoffer, som er nødvendige i stressede perioder, såsom kalium, zink og jern.

Persilleblad – Persille indeholder talrige ingredienser, der understøtter funktionen og omsætningen af ​​B-vitaminer i kroppen, persille er især rig på folat, jern og C-vitamin, som er nødvendige sammen med vitamin B12 i dannelsen af ​​hæmoglobin. Persille understøtter nyrernes udskillelsesfunktion.

Mælkebøtteblad – Mælkebøtteblade er en god kilde til B-vitaminer og næringsstoffer, der understøtter dem. De indeholder også jern, som er nødvendigt i produktionen af ​​hæmoglobin. Mælkebøtte opretholder mave-, lever- og tarmfunktion.

Rødbedesaft og -blad – Rødbeder er en god kilde til folat og jern, som begge er nødvendige for at lave hæmoglobin.

Ingefærrod – Ingefæringredienser understøtter blodcirkulationen, immuniteten og fordøjelsen. Mavevæsker indeholder den såkaldte “intrinsic factor”, som er nødvendig for optagelsen af ​​vitamin B12.

Ensian – De bitre stoffer i ensian (Gentiana lutea) kan have fordøjelsesegenskaber. 

Læs mere:

Terranova vitamin B12 indeholder methylcobalamin. Det er en form for vitamin B12 allerede i aktiv form, som kroppen umiddelbart kan bruge til sin fordel. Urter og grøntsager i Magnifood Complex øger udskillelsen af ​​mavesaft, hvilket øger optagelsen af ​​vitamin B12. Jernet og folinsyren i urter og grøntsager øger produktionen af ​​vitamin B12 i røde blodlegemer.

 

Godkendte sundhedsanprisninger for vitamin B12:
  • fremmer normalt energistofskifte
  • fremmer nervesystemets normale funktion
  • fremmer normal homocystein-metabolisme
  • fremme normale psykologiske funktioner
  • fremmer normal dannelse af røde blodlegemer
  • fremmer immunsystemets normale funktion
  • hjælper med at reducere træthed og udmattelse
  • deltager i celledelingsprocessen