Nem og velsmagende frisk grød er lavet af havre, blåbær og blåbærtærtekrydderier. Det er nemt at efterligne smagen af ​​en skøn blåbærtærte til morgenmad. Smagen af frisk grød tilføjet kardemomme, lige fra køleskabet. Til dagens vigtigste måltid bør du tilføje et omfattende ernæringspulver, Terranova Life Drink-pulver, som garanterer indtagelsen af ​​vigtige næringsstoffer lige fra morgenstunden.

 

Life Drink er ikke kun et traditionelt grønt pulver; den indeholder også blandt andet mælkesyrebakterier og fordøjelsesenzymer. Det unikke naturlige drikkepulver indeholder en meget alsidig dækning af næringsstoffer, og dets brug er en god måde at sikre indtaget af alle næringsstoffer fra kosten. Pulveret indeholder også fibre, bær- og svampepulver samt essentielle fedtsyrer. 

Ved at nyde frisk grød Life Drink – pulverform du vil føle dig vital og energisk for dagen lige fra morgenstunden. Terranova Life Drink pulver er let at bruge. Den enkleste måde er at tilsætte pulveret til smoothies, grød eller for eksempel frisk grød. Du bør tilføje mængden af ​​Life Drink-pulver i henhold til instruktionerne, i henhold til serveringsskelen, der er inkluderet i pakken, pr. dag. 

Frisk grød med blåbærtærte-smag er glutenfri og mælkefri. Brug eventuelt glutenfri havregryn – ikke al havre er glutenfri. I stedet for havremælk kan du også bruge andre urtedrikke. Prøv for eksempel soja- eller mandelmælk. Med mængden af ​​ingredienser i henhold til anvisningerne, giver frisk grød cirka tre portioner. 

Frisk grød med blåbærtærte

2-3 personer

Du skal bruge:

200 g frosne bær

1 banan

1 tsk kardemomme

2 spsk økologisk honning

4 dl havremælk (eller lignende)

2 spsk hørfrø

Med en ske Terranova Life Drink – pulver pr. person

3-4 dl havregryn

Sådan laver du frisk grød

Skræl og hak en banan. Tilsæt blåbær, havremælk, hørfrø, bananskiver, Life Drink-pulver og krydderier til blenderen. Blend massen til den er glat. Hæld blåbærsuppen i tre skåle.

Tilføj en generøs klat desi havregryn til hver skål og vend. Stil grøden i køleskabet for at sætte sig i mindst en halv time.

Du kan også forberede frisk grød aftenen før til morgenen. Lad i dette tilfælde den friske grød stå i køleskabet natten over. Havreflagerne suger væsken til sig og velsmagende frisk grød laves på lidt over en halv time, eller efter at have hvilet natten over.

Kom friske blåbær oven på den friske grød og server!

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Opskriften er udarbejdet af Mirka Tuovinen. Mirka er en passioneret opskriftsudvikler, madentusiast og ernærings- og wellness-coach.