Turmeric (Gurkemeje)

182DKK inkl. moms

Turmeric er vores gurkemeje kosttilskud, der indeholder 350 mg gurkemeje per kapsel. Indeholdet af Curcumin fra gurkemeje bidrager til dine leds normale funktion, og bidrager dermed til leddenes fleksibilitet.

Hvis du vælger Turmeric 350 mg fra Terranova, så får du et kosttilskud med kapsler helt uden animalske råvarer. Derfor er kosttilskuddet også velegnet til veganere, vegetarer og andre der foretrækker plantebaseret råvare. Du vil måske også finde det interessant, at vores Gurkemeje tilskud er fri for tilsætningsstoffer, fyldstoffer, bindemidler, sødestoffer og konserveringsmidler.

Du får med andre ord et tilskud baseret på gode og naturlige råvarer.

Anbefalet dosis per dag: 1 kapsel.


Varenummer turmeric Kategori

Turmeric (Gurkemeje) rod 350 mg – frisk frysetørret


50 kaps.

Dosering: 1 kapsel

Indhold, 1 kapsel:

Gurkemeje Rodpulver (Curcuma longa)- frisk frysetørret 350 mg

INDEHOLDER INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER, HVEDE, GLUTEN, SOJA, GÆR, MÆLKEINGREDIENSER ELLER SUKKER. VELEGNET TIL VEGETARER OG VEGANER.

Gurkemeje / Turmeric

Du kender måske gurkemeje som et krydderi fra det asiatiske køkken. Men gurkemeje har talrige sundhedsmæssige egenskaber, og derfor bruges det også i høj grad som kosttilskud. Læs mere om gurkemeje, hvad gurkemeje bidrager med, om Terranovas gurkemeje kosttilskud eller køb gurkemeje piller her på siden.

Hvad er Gurkemeje?

Gurkemeje, på engelsk tumeric, er en urt der stammer fra Indien. I frisk form ligner gurkemeje en rod, og er i familie med ingefær. Gurkemeje har en strålende orange-gul farve og bruges bl.a. i madlavning. Selvom gurkemeje tabletter/kapsler eller gurkemeje piller måske lyder meget nymoderne, så har den lille indiske urt været brugt som kosttilskud i årtusinder.

Det aktive stof i gurkemeje hedder curcumin. Curcumin er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber, og bidrager bl.a. til at bekæmpe diverse inflammationer i kroppen. Gurkemeje er desuden rig på antioxidanter, der beskytter din krop mod frie radikaler. Gurkemeje kapsler og gurkemeje tabletter har altså mange sundhedsmæssige egenskaber.

Hvorfor vælge Turmeric (Gurkemeje) kosttilskud fra Terranova?

Terranovas gurkemeje piller kommer som kapsler, og indeholder 350 mg. pulveriseret gurkemejerod, der er frisk og frysetørret. Terranovas gurkemeje kosttilskud indeholder ingen tilsætningsstoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler, bindemidler, eller sødestoffer, og er derfor også glutenfrit. Gurkemeje tabletterne er således også uden animalske råvarer, og derfor velegnet til vegetarer og veganere, eller andre som foretrækker plantebaserede råvarer. Køb gurkemeje kapsler fra Terranova, hvis du ønsker et 100% rent og naturligt plantebaseret kosttilskud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du vil måske også synes om…