Terranova Life Drink er et nærende og omfattende ernæringspulver. Den indeholder masser af planteprotein, økologisk frisk frysetørret plante-, bær- og svampepulver, koncentreret fuldfoder og andre naturlige fødevareaktive ingredienser, fordøjelsesenzymer, mælkesyrebakterier, fedtsyrer og fibre – 100% tilsætningsfri. Det er ikke underligt, at Life Drink er en meget populær tilføjelse til smoothies.

Smag og energi til dagen

Har du prøvet at tilføje iste til en smoothie endnu? Juice eller vand bruges ofte i smoothies, men denne gang har vi hos Terranova udviklet en smoothieopskrift, der indeholder en iste efter eget valg. Så du kan nemt lave smoothies med forskellig smag med den samme opskrift, du kan bare skifte til en anden te!

INGREDIENSER (én portion)

En håndfuld spinat
1 banan
1 tsk jordnøddesmør
2 tsk citronsaft
3 dl jordbær
1 tsk hørfrø
3 dl iste
1 tsk Life Drink pulver

Start med at lave dig en kop af din yndlings the, tilsæt et par isterninger og lad den køle af i køleskabet. Dernæst vaskes cirka en håndfuld spinat og kommes i bunden af ​​blenderen. Tilsæt en skrællet banan, citronsaft, jordbær og hørfrø. Når teen er kold, kom den i blenderen. Til sidst tilsættes endnu en scoop Terranova Life Drink pulver og blandes, indtil konsistensen er jævn. Hvis du vil, kan du tilføje et par bær ovenpå smoothien til pynt.