Vi har designet disse udholdenhedsstøttende choko råkugler til dig, som er hurtige og nemme at lave. Derudover indeholder de ikke hvidt sukker, som der uhensigtsmæssigt kan indtages lidt for meget af, når du er stresset. Vidste du, at du nemt kan øge næringsindholdet i dine råvarer ved at tilføje indholdet af Terranovas kapsler? Da der ikke er tilsætningsstoffer eller fyldstoffer i vores kosttilskud, kan du tilføje dem til retter, bagværk, smoothies og frisk grød.

Stress forbruger B-vitaminer såvel som C-vitamin, som vores krop har meget brug for til energiproduktion og stressbalancering. De er også vandopløselige og med undtagelse af vitamin B12, lagres de ikke i vores krop. Derfor bør du sikre dit indtag, især i stressede perioder, eller når du har brug for ekstra energi til din dag! Terranova er brugt i disse lækre snackbarer Vitamin B-kompleks + C Vitamin kapsler.

Choco råkugler understøtter din udholdenhed

Du skal bruge disse ingredienser:

2,5 dl havregryn
2,5 dl nødder eller frø
2,5 dl udstenede dadler
3-4 spsk tahin eller andet sukkerfrit nøddesmør
50 g rå kakaopulver eller sukkerfrit almindeligt kakaopulver
2,5 spsk jomfru kokosolie
1,5 tsk vaniljeekstrakt
3/4 tsk kanel eller honningkagekrydderi
3 spsk plantebaseret mælk (f.eks. havre, mandel, sojamælk)
+ Hvis du vil, f.eks. 3-4 Terranova B-Complex -kapsler (eller et andet Terranova-produkt) for at understøtte udholdenhed.

Topping: kokosflager, jordnødder eller kakaopulver.

Fremgangsmåde:
Kom ingredienserne i en foodprocessor eller blender og blend indtil det er glat. Tilsæt væske efter behov, men så massen forbliver fast. Rul massen til kugler og overtræk dem med f.eks. kokosflager eller rå kakaopulver.

Opbevar i køleskabet i en lukket beholder og forkæl dig selv med en Choco-kugle, når det er nødvendigt!

Ps. Du kan også ændre ingredienserne i opskriften alt efter hvilke frø, nødder og krydderier du har i dit skab! 

Terranova B-Complex - Choco Choco -pallot

B-Complex+C indeholder alle de B-vitaminer kroppen har brug for i bioaktiv form og C-vitamin, der arbejder sammen med dem. I stedet for tilsætningsstoffer er produktet fyldt med planter, der understøtter vitaminudnyttelse og stress, såsom rosenrod og russisk rod. Inositol og cholin supplerer B-vitaminkomplekset og understøtter hjernen og cellemembranernes tilstand.

Mangler du et B-Complex+C-produkt? Det kan du nemt få f.eks. fra vores Forhandlere

Husk også den lækre C-vitamin smoothie med havtorn, som understøtter udholdenhed og immunitet! Med denne friske drik får du ekstra energi og velvære, samt et smil på læben.

Ønsker du vores seneste blogindlæg, aktuelle tilbud og information om kosttilskud direkte til din e-mail? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her