Forbliv sund og styrk immuniteten til sit højeste! Her skal du notere dig de bedste immunitetsunderstøttende vitaminer, sporstoffer og plantenæringsstoffer. 

Immuniteten påvirkes af mad, søvn, motion og stressniveauer. Når disse områder er i balance, kan du tage de tilsætningsfrie og plantebaserede Terranova kosttilskud, du ønsker for at understøtte din krops funktion.

Terranova sitruksinen c-vitamiini smoothie Vitamin C
Lad os nyde C-vitamin for at understøtte immunitet! C-vitamin er nødvendigt for flere vigtige processer i kroppen, hvoraf den ene er opretholdelse af immunitet. C-vitamin fungerer som en antioxidant i vores krop og beskytter dermed cellerne. Den mest ideelle engangsdosis af C-vitamin er cirka 250 mg, som kan tages flere gange om dagen på en forbedret måde for at understøtte immunitetsbeskyttelse. En del af overskydende doser, der er større end dette, udskilles ret hurtigt fra kroppen.

Vitamin C 250 mg Complex indeholder 250 mg mavevenligt C-vitamin og C-vitaminrige bær som havtorn, acaibær, acerolakirsebær og hyben. Også inkluderet er alfa-liponsyre, som forstærker den synergistiske effekt, som kan bidrage til immunsystemets funktion.

Terranova C-vitamin er 100% tilsætningsfrit og plantebaseret.


Selen

Selen fremmer immunsystemets normale funktion. Terranova Selen 100 ug indeholder veloptagelig selenomethionin og Magnifood Complex, som øger brugen og optagelsen af ​​selen, som indeholder risklid, havtorn og acaibær. E-vitaminet i risklid, havtorn og acai arbejder sammen med selen (og C-vitamin!).

Selen er også en vigtig antioxidantbeskyttelse for celler og er også nødvendig for negle og hår. Terranovas Selen 100 ug er fuldstændig tilsætningsfri og velegnet til veganere.

Vitamin D 

Tilstrækkelig indtagelse af D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. Supplerende D-vitaminindtag anbefales, især om vinteren. Terranova plantebaseret vitamin D3 stammer fra lav, og er dermed også velegnet til veganere.

Ønsker du information om vores ernærings- og wellnessartikler direkte til din e-mail? Tilmeld vores nyhedsbrev her!

Terranova Sinkki Zink
Zink fremmer også immunsystemets normale funktion. Terranova zink bisglycinat er mavevenlig og indeholder planter, der understøtter udnyttelsen af ​​zink, såsom spirulina, og zinkrige græskarkerner.

Zink er også en vigtig cellebeskyttende antioxidant som selen og er også nødvendig for celledeling, DNA-dannelse, energiomsætning og hår, hud og negle.

Terranovas Zink 15 mg har fået god feedback for sin optagelighed og mavevenlighed.

Plant haver for at understøtte trivslen
Astragalus, sort hyld og hvidløg – kombineret produkt understøtter immunitet. Produktet indeholder olivenblade, maitake-svamp, mahognirod og cayennepeber, som alle har en immunitetsstøttende effekt.

Beta-glucanernes kraft
Polysaccharider, der forekommer naturligt i svampes og gærs cellemembraner, kaldes beta-glucaner, og de kan have flere sundhedsunderstøttende egenskaber. En nem måde at øge mængden af ​​beta-glucaner i kosten er at spise svampe rige på beta-glucaner, som f.eks. maitake, mushroom eller reishi. Terranovas udvalg omfatter også den alsidige Mushroom Synergy svampekombination, som indeholder fem økologiske og friske frysetørrede svampe for at understøtte din immunitet.

Terranova Adaptogeeniset sienet